|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
kosmetyczka i fryzjer na śląsku..
Pomocy!! Szukam sprawdzonej fryzjerki i kosmetyczki na śląsku.. Głównie interesuja mnie katowice,chorzów i okolice..
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kosmetyczka i fryzjer na śląsku..
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
szczerze mówiąc wolałabym troche bliżej.Jestem z Siemianowic..
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
no to niestety nie mam propozycji
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
a masz kogoś sprawdzonego z TG, albo polecasz kogoś? Bo ja też muszę mieć i fryzjera i kosmetyczkę no i makijaż. Jeśli masz jakieś namiary to proszę daj znać. z góry dzięki.
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm piekne malowała Pani Oliwia z Kamajo ale z tego co wiem juz tam nie pracuje, mieszka na osiedlu przyjaźn i jakos kontakt mozna zawsze wyszukać. Swietnie czesza natomiast w avangardzie. i waloszczyk w sumie tez. ja chodze tylko do niego i odziwo zawsze mi się podobalo. polecam pojsc do niego na konsulatacje. zawsze Ci doradzi. ale sprawdź też w avangardzie. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Mimo to dzięki..
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
A propos Tarnowskich Gór ja polecam pania Kasie kosmetyczke z salonu na tylnej - taka blondynka wysoka z kreconymi wlosami. Dojezdza do domu malowac panne mloda, juz moje dwie kolezanki malowala i byly bardzo zadowolone, ja osobiscie widzialam - makijaz byl fajny i trwaly.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też o niej słyszałam
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Ja mogę polecic gabinet w Chorzowie. to ich strona internetowa www.prestigeuroda.pl
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki bardzo! już oglądam..
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
czesc mam swietna kosmetyczke z katowic ktora moge polecic , chodze do niej od dluzszego czasu czyszczenie robi super bezbolesnie i nie jestem taka czerwona, tispy sie super długo trzymaja i makije robi dobrze i długo sie trzymaja sprawdzilam tego sylwestra. salon La Passion tel o32 204 61 73. pani Agnieszka. polecam!!
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Szukam fryzjerki i makijazytki w Tarnowskich Gorach!
Sprawdzonej oczywiscie! Prosze pomozcie! |
|
|
|
|
#14 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Podbijam wątek
![]() Może któraś z Was miała wykonywany makijaż ślubny w salonie Venus na ul. Górniczej w Tarnowskich Górach? Bardzo proszę o opinie Szukam też sprawdzonego fryzjera z okolic Tarnowskich Gór
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewiczyny!! wznawiam wątek.... :P ja sie dziś zapisałam na makijaż do KALLIO Pani Karolina. Macie jakieś opinie na temat wykonywanych makijaży?
I została polecona mi fryzjerka z Salonu La Prestige Pani Wiola.... Jak macie jakieś opinie to proszę napiszcie mi :P )
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
patysia-tg
Cześć dziewiczyny!! wznawiam wątek.... :P ja sie dziś zapisałam na makijaż do KALLIO Pani Karolina. Macie jakieś opinie na temat wykonywanych makijaży? I została polecona mi fryzjerka z Salonu La Prestige Pani Wiola.... Jak macie jakieś opinie to proszę napiszcie mi :P )Słyszałam że P. Karolina jest świetna w makijażach, więc nie pożałujesz! co do salonu La Prestige- dziewczyny robią tam cuda! Ja pisze w innej sprawie, poszukuje kosmetyczki która niedawno jeszcze pracowała w salonie La Visage na przyjaźni Panią Natalię. Jest to taka szczupła, wysoka blondynka. Proszę wszystkich o informacje.....z góry dziękuje!! |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
polecam Panią Jole Surmańską z Piekar Śląskich http://www.makijaze.com.pl/
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
a możecie polecic kogoś ze Śląska, okolice Piekar Śląskich właśnie? sprawdzałam juz Panią wyżej, ale brak wolnego terminu, który mnie interesuje :/
|
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
A potrzebujesz makijażystkę koniecznie z dojazdem?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
nie to nie jest konieczne, mogę podjechać o ile nie jest to daleko. byle udało się to załatwić po fryzjerze, bo potem od razu lecę na ślub cywilny
|
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
No to z Piekar mogę z polecić salon La Piel. Dziewczyny robią solidnie i w dobrych cenach (makijaż ślubny jest w naprawdę przyzwoitej cenie), no i samo centrum Piekar, więc i brak problemu z dojazdem. Jest jakiś system elektronicznych rezerwacji, ale w tym wypadku lepiej zadzwonić, tu masz dane: http://lapiel-med.pl
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Bardzo proszę o opinie