|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
socjologia UMK - specjalności i inne pytania...
Hej
![]() 1. Nie wiecie może jakie są specjalności? Na stronie UMK jest coś o specjalności - animator kultury. A jakie są inne? 2. Czy specjalność wybiera się już w pierwszym semestrze? 3. Pan w sekretariacie mówił, że wszystkich przyjmują i nie ma limitu miejsc. Czy to prawda? 4. Animator kultury - jakie są perspektywy zawodowe po tym kierunku? Antropologia kultury, socjologia sztuki wydają mi się bardzo ciekawe, ale nie wiem co dałaby mi ta wiedza? Bo badania społeczne też mnie interesują. 5. Czy można się też uczyć (w ramach studiów) z jakichś dodatkowych książek, np. psychologia internetu Wallace i wiedzę taką wykorzystać na egzaminach, czy wykładowcy nieprzychylnie patrzą na ksiązki, których nie podają w kakonie lektur? 6. No i czy mozna specjalizować się w socjologii internetu? ![]() 7. Czy po specjalizacji animacja kultury można pracować np. w dziale marketingu lub w firmie przeprowadzającej badania rynku? 8. Czy na UMK trzymają takie dokumenty jak oryginał matury? Jak ok. 10 lat temu zostawiłam w sekretariacie innego wydziału oryginał i do tej pory nie odebrałam... Edytowane przez Milore Czas edycji: 2012-05-27 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: socjologia UMK - specjalności i inne pytania...
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.