|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Cypr - partner - odpoczynek - WYPOWIEDŹCIE SIĘ
Pewnie większość z forumowiczek za tym portalu, które mają już swoje rodziny mogą z uśmiechem na twarzy powspominć piękne czasy jak się jeździło z kiedyś jeszcze chłopakiem/narzeczonym na wspaniałe wczasy ciesząc się sobą na wzajem i korzystając z wypoczynku z dala od reszty codzienności - wiadomo
![]() Do mnie też dociera ten czas... i tu powstaje we mnie problem. Od dłużeszgo czasu jestem ze wspaniałym mężczyzną, kochamy się strasznie i myśle, że to już TEN. Od jakiegoś czasu dosyć często wspomina mi on o wczasach na Cyprze. Byłby cudownie, ale... moje życie się tak potoczyło, że wcześnie zostałąm mamą i od momentu mojego macierzyństwa w sumie nigdzie nie byłam na wczasach, o wycieczce za granice nawet nie śniłam. Mój partner chciałby byśmy wyjechali tylko we dwoje - rozumiem go, odpoczelibyśmy od codzienności i mielibyśmy wreszcie siebie na wyłączność. Tu się bije z myślami. Z jedenj strony to mój synek już jest duży i mogłabym go nie zabierć ze sobą, mogłabym na prawde odpocząć , bo wiadomo, że z dzieckiem to jednak ten odpoczynek nie jest taki do końca prawdziwy. Moglibyśmy tak być przez chwile tak jak wszystkie inne pary - tylko dla siebie. Z drugiej jednak strony widze przed sobą widmo "wyrodnej matki", która sama nigdzie z dzieckiem nie była a teraz zostawia je babci/cioci i wyjeżdża. Chciałabym mieć dziecko przy sobie by i ono korzystało z wycieczki, jednak też marzy mi się wreszcie wyrwać z trybu dom-> praca-> dom-> szkoła-> dom-> praca->dom itd Nie sądzę by udało się byśmy mogli wyjechać dwa razy, raz we dwójke, raz we trójke. Wiem, że mój facet nie ma nic do mojego dziecka, mają dobre relacje, ale wiem, że też chciałby mieć mnie choć na troszkę tylko dla siebie. Myśle, że bardziej szczegółowo nie ma sensu opisywć jak to wygląda. Pewnie i tak wiecei już co mnie gryzie. Napiszcie mi teraz co o tym myślicie? Możecie coś doradzić, coś dodać po prostu od siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Moje Drogie!
![]() Któraś z Was była na Cyprze w miejscowości Ayia Napy?? Jeśli tak, doradzie jakiś hotel, proszę! Przyznam, że pierwszy raz nie mogę ogarnąć ofert. Szukam hotelu co najmniej 3*, ALL, w przyzwoitym miejscu i cenie! Jak już znajdę coś co mi odpowiada, za każdym razem okazuje się, że hotel oddalony jest od Ayia Napy np. 12km (mimo określenia tego konkretnego regionu)... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.