|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Rejs po Morzu Śródziemnym - wskazówki!
Rejs po morzu Śródziemnym - czy ktoś był?? Myślę o tym i szukam jakiegoś dobrego biura podróży, które nie upadnie z dnia na dzień i zorganizuje interesujący rejs w ... Zna ktoś, może np. niemieckie? Znalazłam kilka interesująco wyglądających ofert z Marco Polo, pływał ktoś z tym biurem gdzieś? Będę bardzo wdzięczna za informacje!
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rejs po Morzu Śródziemnym - wskazówki!
Ja byłam na takim rejsie 3 lata temu. Wycieczkę wykupiłam za pośrednictwem biura Marco Polo. W PL działa jeszcze prężnie Niebieska Mila, która oferuje rejsy i teraz rozglądając się za rejsem zawsze patrzę na ich stronę - mają rejsy największych biur czyli Costy i MSC.
Ja sama mogę polecić Ci Costę. Płynęliśmy statkiem Costa Pacifika, to wtedy był roczny statek - wszystko było nowe, czyste, statek miał fajne atrakcje na pokładzie. Co do samych wakacji to bajka ... jedne z najlepszych moich wakacji. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rejs po Morzu Śródziemnym - wskazówki!
Cytat:
![]() A do atrakcyjności takiego rejsu nie musisz mnie przekonywać Ja to czuję pod skórą ![]() Jeszcze raz, wielkie dzięki! |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

Ja to czuję pod skórą