|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cwt - moje zdjęcia
Dziękuję za Wasze odpowiedzi, a moderatorów proszę o zamknięcie wątku
![]() Edytowane przez Cwt Czas edycji: 2012-08-02 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cwt - moje zdjęcia
Moje amatorskie uwagi:
1: chyba w złym miejscu złapano ostrość, kotek powinien być w centrum; 2: ładne i ciekawe; 3: technicznie ok; 4: może trochę poprawić kolory? coś bardziej wyrazistego?; 5: ok; 6: chyba najbardziej mi się podoba i kolory i ostrość i modelka; 7: ten moment mógłby być ciekawiej uchwycony, nic się na nim nie dzieje a widać, że ma potencjał; 8: ok; 9: jak ze sklepu jubilerskiego ![]() 10: ładne, fajne kotki - nie mogło być brzydkie ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Najładniejsze jak dla mnie zdjęcie numer 2, 9 i 10
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dziękuję za Wasza opinie
![]() faktycznie czegoś tu brakuje... może ktoś jeszcze się wypowie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. nieostre, do wyrzucenia. chyba nie było celowe wyostrzenia tła a rozmazanie głównego planu?
2. podoba się. choć ręka ucięta. co do tego to sama nie wiem, czy tak może być? bo trochę zdjęć widziałam z uciętą w ten sposób ręką. ale mi jakoś to nie pasuje. 3. takie zwykłe. 4. ciekawe. dobry kadr portretu. ja może bym ciut 'podkręciła' kolory. ale to kwestia gustu. 5. ok. 6. ładny portret. 7. nie podoba mi się tło. nie pasuje do tego portretu. spokojny chłopiec w pstrokatym sweterku na pstrokatym podartym tle. 8. ładne. 9. ok. choć ta nieostrość dziwnie się tam pojawia. 10. jak dla mnie lepszy byłby kot cały wyostrzony, a nie sama główka. ogólnie nieźle ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
zdjęcie nr 2 - najlepsze, nie ma to jak naturalne światło, pięknie modeluję zaistaniałą rzeczywistość
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.