|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() akryl na obgryzione paznokcie??
przede wszystkim, bardzo serdecznie witam Szanowne Forumowiczki....
Jestem Nałogową Obgryzaczką od kiedy sięgam pamięcią.... Wstydzę się tego strasznie i czuje sie bezradna wobec tego paskudnego nawyku... W związku z dużym zaawansowaniem "obgryzactwa" moja płytka paznokciowa jest krótka... zastanawiam się czy z takimi obgryzkami da sie cokolwiek zrobić.... dojrzewam do tego, by w końcu zrobić akryl lub coś w tym rodzaju, bo czuję, że to moja ostatnia deska ratunku, ale ... wstydzę się iść do stylistki... jestem ciekawa, czy w mojej (paskudnej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: akryl na obgryzione paznokcie??
Po pierwsze polecam wyszukiwarkę
![]() A w kwestii wstydu... naprawde sie nie przejmuj ![]() Stylistka widziała już dziesiątki takich pazurków jak Twoje wiec nie bedzie to dla niej zadna nowosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
w sumie racja... w tych stresującym świecie nie jestem z pewnocią odosobnionym przypadkiem
![]() dziękuję za odpowiedź pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
ja też uważam że nie powinnas sie wsydzić...kosmetyczka w takiej sytuacji napewno soa poradzi więc sie nieprzejmuj pomyśl sobie że juz za kilka dni albo nawet krucej będziesz miała piękne pazurki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w naszym zawodzie bardzo czesto oglądamy paznokietki, krótkie, obgryzione, łamiące, czy rodwajajace sie i nie jest jest to dla nas powód, by oceniac negatywnie ich włascicielke. Wprost rzeciwnie, ja uwazam, ze bardzo sie to chwali, ze chcąc zadbac o soebie kobieta przedłuza sobie paznokcie, które niegdyz obgryzała, zamiast chodzic z "obgryzkami". zatem nic sie nie bój, wszystki bedzie ok! ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Tu masz link fajnej stronki, na ktorej znajdziesz wszystko co chcesz o paznokciach... polecam i zycze powodzenia...
PS ja tez nie moge sie odzwyczaic od obgryzania... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://darianna.blog.onet.pl/2,ID55197065,index.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.