|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mocna szminka dla blondynki
Hej
![]() Załączam zdjęcia. Pierwsze jest bardziej aktualne, ale ze względu na światło kolor włosów wyszedł inny niż w rzeczywistości, dlatego załączam też drugie, które lepiej ukazuje mój kolor włosów mimo że ma jakieś 3 lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mocna szminka dla blondynki
jak dla mnie to jesteś szatynką, spokojnie ci przypasuje jakiś odcień ciemnej czerwieni. Jakbyś miała jasny blond to rzeczywiście trzeba by uważać z doborem kolorku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Właśnie w tym problem, że czerwień nie pasuje. Próbowałam już, ale nie wyglądało to za ciekawie. A szatynką w rzeczywistości raczej nie jestem, choć kolor włosów na różnych zdjęciach wychodzi inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Uważam, że nie ma takich kolorów, których nie dałoby się nosić, jedynymi problemami jest dobór odcienia oraz jak się z tym czujemy
![]() ![]() ![]() Masz raczej wąskie usta, więc sądzę, że kolor nie powinien być za ciemny, bo pomniejszy Ci usta i będzie źle na Tobie wyglądał. No i koniecznie z połyskiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.