|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Juicy Couture, Lacoste, Baylis&Harding ...
Witam.
Mam na wymianę kilka kosmetyków. Być może za jakiś czas coś dorzucę. ![]() Wysyłam tylko listem poleconym ekonomicznym lub priorytetowym (do uzgodnienia) i wyłącznie w kopercie bąbelkowej i proszę o to samo. Chętnie wymienię się na: *dobry kryjący, jasny podkład lub puder *pomadki czerwone, różowe, nawet pomarańcz;] *zestaw pędzelków do makijażu *perfumy z Avonu Pink Suede, wycofane w Polsce, ale może akurat... 1. Zestaw do kąpieli Baylis&Harding. Żel/krem pod prysznic 100 ml , mydełko 100g i balsam do ciała 100 ml. Zapach słodka mandarynka & grejpfrut. 2. Krem do ciała Juicy Couture. Jest nowy, nieużywany. 125 ml. 3. Żel pod prysznic Juicy Couture 125 ml. Także nowy. 4. Balsam do ciała Lacoste 50ml. Nowy. 5. Zestaw kosmetyków do kąpieli, SPAtopia, każdy po 50ml. 6. Zestaw C THRU amethyst. Nieużywany. 7. Próbki szampon i odżywka TRESemme. 8. Próbka balsam do ciała Nivea do skóry bardzo suchej. 9. Próbka mleczka do ciała, efekt stopniowej opalenizny, Vichy. Edytowane przez Tussea Czas edycji: 2012-06-24 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Juicy Couture, Lacoste, Baylis&Harding ...
cos za zestaw bh, lacoste i krem jc?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za któreś z tych:
1,4,5,6?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Żel pod prysznic Juicy Couture 125 ml. Także nowy.
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
He, czy pasuje Ci moja propozycja z tą czerwoną pomadką?
![]() Najbardziej interesuje mnie: 1. Zestaw do kąpieli Baylis&Harding. Żel/krem pod prysznic 100 ml , mydełko 100g i balsam do ciała 100 ml. Zapach słodka mandarynka & grejpfrut. 4. Balsam do ciała Lacoste 50ml. Nowy. 5. Zestaw kosmetyków do kąpieli, SPAtopia, każdy po 50ml. Dodaję fotki szminki Rimmel (pomalowałam się nią może ze 2 razy) i jeśli zgodzisz się na coś większego wymienić to dorzucę pomadkę Bell. ![]() ![]()
Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2012-06-24 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dodaję zdjęcia
![]() Edytowane przez Tussea Czas edycji: 2012-06-24 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Cudne masz te rzeczy
![]() Ale najbardziej podoba mi się: 4. Balsam do ciała Lacoste 50ml. Nowy. ![]() Czyli ta jedna rzecz za dwie pomadki? ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Ok, to z Lacoste jesteśmy umówione ![]() ![]() Choruję jeszcze na 2. Krem do ciała Juicy Couture. Jest nowy, nieużywany. 125 ml. tylko że nie mam już co dorzucać :/ a może coś by Cię interesowało i mogłabym coś wygrzebać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.