|
|||||||
| Notka |
|
| Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Rozex
Dzień dobry.
Ukończyłam wiek 20 lat i pojawił sie u mnie trądzik, dermatolog określiła go miamen "różowatego", nigdy nie miałam problemów z cerą i bardzo mnie to niepokoi co się teraz dzieje. W związku z tym postanowilam poszukać jakiejś skutecznej pomocy i zaczytałam się w różnych medycznych specyfikach. Sposród wszystkich najbardziej zaciekawił mnie własnie Rozex i tutaj moja prośba do Was o jakieś recenzje tego leku. |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rozex
Witaj.
Przede wszystkim musisz bardziej zadbać o higienę tzn. nie dotykac twarzy brudnymi rekoma, nie trzeć jej tylko delikatnie przykładać ręcznik jeśli chcesz ja osuszyć i koniecznie musi on być osobny do twarzy i osobny do rąk. Najlepiej nie spozywac dużo alkoholu i nie przyprawiaj potraw zbyt moco bo to wszystko wpływa na cerę. Jeśli chodzi o Rozex to moge powiedziec jedno jest skuteczny jeśli sie przestrzega wyzej wymienionych zasad oraz zalecen lekarza, tak więc udaj sie do niego i zapytaj o zastosowanie tego preparatu a na pewno wszystko będzie dobrze. Życzę powodzenia i pozdrawiam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.