|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Niebiezpieczne sytuacje w podróży
Cześć dziewczyny!
Ciekawa jestem czy podczas Waszych podróży (małych i dużych) zdarzyły Wam się jakieś niemiłe lub niebezpieczne sytuacje (taka mrożąca krew w żyłach lekturka ![]() ![]() W moim przypadku zawału dostałam raz gdy przez 1,5h kołowaliśmy nad lotniskiem. Innym razem, we Włoszech, pewien pan Marokańczyk zażądał oszałamiającej kwoty za podwózkę stopem (50 euro za max 2 km) i straszył, że się nie zatrzyma jak mu nie zapłacimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Niebiezpieczne sytuacje w podróży
W polskim pociągu nocną relacją o mało nie ukradli mi netbooka - siostra zorientowała się, że w naszym pociągu był ktoś i nie był to konduktor. Ogólnie pociąg był niemal pusty, nie zatrzymywał się na trasie Katowice - Warszawa (tę trasę pokonywałyśmy). Miałam torbę przy głowie, a się nie obudziłam. Zdezorientowana i zaspana wyszłam z przedziału, patrzę w przedział obok - pytam kolesia sączącego piwko: nie widział pan mojego netbooka? Ha, ha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Niebiezpieczne sytuacje w podróży
sytuacja z kolowaniem nad lotniskiem naprawde by mnie przerazila! balabym sie ze juz nigdy stopek na ziemi nie postawie! na szczecie wszystko sie dobrze skonczylo!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Apropo pociagu kiedys dawno sluchalam muzyki na mp3 i mialam ja zawieszona na szyi. Przedzial pelen (8 osob). Nagle wpada jakis kolo i ciagnie mnie za mp3 i kaze oddac. Nikt nit zareagowal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.