![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Rimmel, Catrice, Freedom, YR, Cosmoderma, kurtka, szpilki w Styczniu
Cześć!
DOKŁADKA 25.01.2016: -suszarka do paznokci z Biedronki, stan idealny -brązer kobo w odcieniu nubian desert, widać denko, ale jest go jeszcze duuuużo Po długiej przerwie wracam i mam na wymianę: * Cosmoderma - pasta cukrowa do depilacji, nigdy nie użyta, ubytek testowy wielkości pięciozłotówki, ważna do 30.09.2017 * Got2b sparkling - spray stylizujący, ubytek półtora centymetra z butelki 200 ml, ważny jeszcze 9 miesięcy, pachnie arbuzem * Toni&guy - spray solny do włosów, została ok. 1/5 na spróbowanie *ELF - bibułki matujące, ok. kilkanaście sztuk z 50, opakowanie z tyłu nieco poharatane, ale się zamyka *Catrice Sun glow shimmering bronzing powder - brązer w kolorze 010 shimmering bronze, użyty ledwie kilka razy, dla jaśniejszych karnacji *Avon - kuleczki brązujące - jeden, najcieplejszy kolor w zastępczym opakowaniu, ponad 20 sztuk *Rimmel Stay blushed - róż w kremie w kolorze touch of berry - użyty raz *Rimmel Stay blushed - róż w kremie w kolorze peach flush, użyty raz *Diadem - róż do policzków w kolorze nr 09, użyty kilka razy, ważny do września 2018 *Catrice - pomadka w limitki Feathered fall w kolorze Red-y to fly, wykończenie sheer, czyli nawilżające, kolor to malinowa czerwień, zużycie - widoczny jeszcze napis catrice. *Lovely - Estra lasting matowa pomadka w płynie kolor 2, użyta raz, kupiony w listopadzie. *Freedom makeup - błyszczyk do ust kolor Total vamp, kupiony w grudniu, użyty raz, bardzo mocny pigment, pachnie Rafaello, wampirzy, bakłażanowy kolor ![]() *Ingrid - matowa pomadka w kolorze 302, intensywny barbie róż, ważna do października 2017, użyta kilka razy. *Bell - cień w sztyfcie w kolorze 04 z serii water extreme, jest go około 1,5 cm, kolor to szaro-brudno-beżowo-brązowy taupe, podobny do on and one bronze z maybelline. *Eclair - lakier do paznokci w kolorze 45 - intensywnie żółty, ważny do marca 2017. *Testery podkładów BeBeauty kryjący kolor nr 3 (2 sztuki), kryjący (nowa wersja) kolor nr 3 (1 sztuka). Ważne do maja 2017, grudnia 2017, maja 2018 *Yves rocher - woda perfumowana So elixire purple - zużycie ok. pół centymetra z butelki 50 ml Edytowane przez Pamircia Czas edycji: 2016-02-04 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Rimmel, Catrice, Freedom, YR, Cosmoderma, kurtka, szpilki w Styczniu
Ciuchy: * Kurtka z ekoskóry, brązowa, marki attentif, dobra jakościowo, kilka razy założona, ładne rzeźbione guziki, suwak asymetryczny, rozmiar XL - w moim mniemaniu małe XL, dekolt wycięty w łódkę * Buty na wysokim obcasie, marki bodyflirt (bonprix), kolor różowy bardzo błyszczący, obcas lekko rozszerzany, nigdy nie były na dworze, zaliczyły tylko kilka spacerków po mieszkaniu, nr 41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
No dobrze, w porządku
![]() ![]() Edytowane przez brzoskwiniowy_sorbet Czas edycji: 2016-01-10 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
*ELF - bibułki matujące, ok. kilkanaście sztuk z 50, opakowanie z tyłu nieco poharatane, ale się zamyka
*Catrice Sun glow shimmering bronzing powder - brązer w kolorze 010 shimmering bronze, użyty ledwie kilka razy, dla jaśniejszych karnacji testery podkłąd prawdopodobnien poleci do kogos innego
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
chyba jednak spasuje
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Cześć, miło że wpadłaś na mój wątek
![]() Moja WishLista jest hmm...najbardziej poszukuje Chloe Chloe/Roses, Olympeje PC, Light Blue d&g, my burberry odleweczek. Czy możliwa byłaby wymiana osobista? mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=843090 Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2016-01-18 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hej, to znowu ja. A masz może jakieś perfumy, z których możliwa byłaby odlewka? Przejrzałam znów Twój wątek i wpadł mi w oko róż Rimmela
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=843090 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
hej, więc tak, powiedz mi proszę ile konkretnie (oczywiście nie chodzi mi o milion miejsc po przecinku) jest tego YR, albo w sumie za zdjęcie byłabym wdzięczna najbardziej
![]() Oprócz tego byłabym zainteresowana różem w płynie Rimmela, pudrem brązującym Catrice i bibułkami. Jakie są terminy ważności/kiedy otwarte były te produkty? mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=843090 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
a jeszcze dopytam, YR też z 2015?
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- wlazłam na Twojego bloga i już wszystko wiem :P. Nie przewidujesz jeszcze innych dokładek? ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Ok, wolę większe wymianki, więc powiedz mi proszę, co byś sobie u mnie życzyła za: * YR wiśniowe * brązer kobo w odcieniu nubian desert, widać denko, ale jest go jeszcze duuuużo * Toni&guy - spray solny do włosów, została ok. 1/5 na spróbowanie * ELF - bibułki matujące, ok. kilkanaście sztuk z 50, opakowanie z tyłu nieco poharatane, ale się zamyka * Catrice Sun glow shimmering bronzing powder - brązer w kolorze 010 shimmering bronze * Rimmel Stay blushed - róż w kremie w kolorze peach flush, użyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic mi się nie przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.