|
|
#1 |
|
Paul's girl
|
Czerwiec LPR, MF, Garnier, Ziaja, CK, YR, Matrix, AA
Nieaktualne
Wszystkie moje kosmetyki są świeże i zadbane. Jeśli masz mniej niż 10 przekupek lub jesteś na forum nowa - wysyłasz pierwsza, w innych przypadkach wysyłamy równocześnie. Wysyłka tylko przesyłką rejestrowaną. Odpisuję w wątku, w którym zaczęła się rozmowa. Jeśli coś mnie u Ciebie zainteresuje - odpiszę u Ciebie. Wymienię - najchętniej za jednym zamachem :Ciało: Garnier Body - rozświetlające mleczko do ciała z L-Bifidus 400ml - pozostało ok. 95 proc. - rez. Ziaja waniliowe masło do ciała 200ml - pozostało ok. 95 proc. Ziaja bursztynowe masło do ciała 200ml - pozostało ok. 80 proc. Yver Rocher Jardins du Monde żel pod prysznic kakao 200 ml- pozostało ok. 60 proc. CK Eternity luksusowy żel pod prysznic 100ml - nowy, nieotwierany - rez. Włosy: Matrix sleek look smoothing system szampon 250ml - pozostało ok. 70 proc. Twarz: Yves Rocher płyn micelarny z wyciągiem z 3 herbat 200ml - pozostało ok. 80 proc. No scar perła Inków krem przeciw bliznom 30ml (brak na zdjęciu) - pozostało ok. 60 proc. termin ważności: 09.2012r., otwarty w kwietniu 2012r. AA Cera Atopowa Krem-żel do mycia twarzy bezzapachowy 0% alergenów, parabenów, barwników 150ml - pozostało ok. 70 proc. AA Cera Atopowa Krem nawilżający 0% alergenów, parabenów, barwników 50ml - pozostało ok. 80 proc. LPR Effaclar żel oczyszczający do skóry tłustej i wrażliwej bez mydła 125 ml - nowy, nieotwierany, zabezpieczony fabrycznie folią - rez. Kolorówka: Max Factor Smooth Effect podkład w odcieniu Creamy Ivory 45 (jasny) 30ml - nowy, nieotwierany, zabezpieczony fabrycznie folią - rez. Butterfly Perfect Make Up pudrowy podkład nawilżająco - wygładzający 16h odcień piaskowy (sandy) 25 30ml - tylko testowany, pozostało 99proc. Vipera puder sypki matujący transparentny (ten z różowym puszkiem do aplikacji) - tylko testowany, pozostało 99 proc. Yves Rocher Ultra-Volume Mascara czarna 10ml - nowa, nieotwierana, zabezpieczona fabrycznie folią Lovely Spectacular Me Volume Mascara 8 ml - testowana, pozostało 90 proc. - rez. Szukam: - samoopalaczy / balsamów brązujących do ciała - pudru bambusowego do testów - hydrolatu oczarowego do testów - dezodorantu Crystal w kulce lub w spray'u do testów - antyperspirantu w kulce lub sztyfcie np. Nivea, Dove, Rexona - do mycia twarzy - Cetaphil, Physiogel i podobnych - książek Edytowane przez istari Czas edycji: 2013-03-03 o 14:26 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec LPR, MF, Garnier, Ziaja, CK, YR, Matrix, AA
LPR Effaclar żel oczyszczający do skóry tłustej i wrażliwej bez mydła 125 ml - nowy, nieotwierany, zabezpieczony fabrycznie folią,
cos u mnie?
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Yves Rocher płyn micelarny z wyciągiem z 3 herbat 200ml
LPR Effaclar żel oczyszczający do skóry tłustej i wrażliwej bez mydła 125 ml |
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Yver Rocher Jardins du Monde żel pod prysznic kakao 200 ml- pozostało ok. 60 proc. Yves Rocher płyn micelarny z wyciągiem z 3 herbat 200ml AA Cera Atopowa Krem-żel do mycia twarzy bezzapachowy 0% alergenów, parabenów, barwników |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za zel effaclar ?
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
LPR Effaclar żel oczyszczający do skóry tłustej i wrażliwej bez mydła 125 ml - nowy, nieotwierany, zabezpieczony fabrycznie folią Max Factor Smooth Effect podkład w odcieniu Creamy Ivory 45 (jasny) 30ml - nowy, nieotwierany, zabezpieczony fabrycznie folią Zajrzyj do obu wątków
|
#9 | ||||
|
Paul's girl
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
niestety mały płyn jest już zarezerwowany, może dobierzesaz coś innego? antyperspirant jest właściwie nówka, może jakąś książkę dobierzesz? lub inny kosmetyk..
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Kochana przy dużym zaznaczyłam że rezerwacja, myślałam że widziałaś a przy małym co prawda nie zaznaczyłam ale jest w trakcie wymiany..także niestety odpadają te płyny o antyperspirant też miała pytania ale na razie wolny więc możesz jeszcze brać mi najbardziej zależy na podkładzie więc może sam podkład za antyperspirant? plus coś jeszcze Ci dorzucę..
Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2012-06-01 o 11:38 |
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
coś za
Yves Rocher płyn micelarny z wyciągiem z 3 herbat 200ml - pozostało ok. 80 proc. lub No scar perła Inków krem przeciw bliznom 30ml (brak na zdjęciu) - pozostało ok. 60 proc. termin ważności: 09.2012r., otwarty w kwietniu 2012r. ? |
|
|
|
#12 |
|
Paul's girl
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
Garnier Body - rozświetlające mleczko do ciała z L-Bifidus 400ml - pozostało ok. 95 proc. CK Eternity luksusowy żel pod prysznic 100ml - nowy, nieotwierany LPR Effaclar żel oczyszczający do skóry tłustej i wrażliwej bez mydła 125 ml - nowy, nieotwierany, zabezpieczony fabrycznie folią ?
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Garnier Body - rozświetlające mleczko do ciała z L-Bifidus 400ml - pozostało ok. 95 proc.
Ziaja waniliowe masło do ciała 200ml - pozostało ok. 95 proc. Ziaja bursztynowe masło do ciała 200ml - pozostało ok. 80 proc. coś u mnie?
|
#16 |
|
Paul's girl
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
LPR Effaclar żel oczyszczający do skóry tłustej i wrażliwej bez mydła 125 ml - nowy, nieotwierany, zabezpieczony fabrycznie folią Max Factor Smooth Effect podkład w odcieniu Creamy Ivory 45 (jasny) 30ml - nowy, nieotwierany, zabezpieczony fabrycznie folią Vipera puder sypki matujący transparentny (ten z różowym puszkiem do aplikacji) - tylko testowany, pozostało 99 proc.
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za Yves Rocher płyn micelarny?
|
|
|
|
#19 | |
|
Paul's girl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Yves Rocher płyn micelarny z wyciągiem z 3 herbat 200ml LPR Effaclar żel oczyszczający do skóry tłustej i wrażliwej bez mydła 125 ml ? |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za No scar, puder Vipery i mleczko Garniera?
Jaka tematyka książek Cię interesuje, bo mam sporo poza wątkami? + może jeszcze AA Cera Atopowa Krem-żel do mycia twarzy bezzapachowy 0% alergenów, parabenów, barwników 150ml - pozostało ok. 70 proc.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-06-01 o 13:21 |
|
|
|
#23 | ||
|
Paul's girl
|
Cytat:
Cytat:
przewodnika i podręcznika "Czas na wyleczenie" niestety nic |
||
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Jadwiga jest transparentna, ma tylko 1 odcień.
Daj znać czy taki puder Ci pasuje. W zasadzie jestem zainteresowana. Powiedz mi proszę czy dobrałabyś coś jeszcze za maskarę z Lovely? kiedy była 1 raz otwarta?
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za :
Garnier Body - rozświetlające mleczko do ciała z L-Bifidus 400ml - pozostało ok. 95 proc. |
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Coś za
Yver Rocher Jardins du Monde żel pod prysznic kakao 200 ml- pozostało ok. 60 proc. Yves Rocher płyn micelarny z wyciągiem z 3 herbat 200ml - pozostało ok. 80 proc. AA Cera Atopowa Krem-żel do mycia twarzy bezzapachowy 0% alergenów, parabenów, barwników 150ml - pozostało ok. 70 proc. AA Cera Atopowa Krem nawilżający 0% alergenów, parabenów, barwników 50ml - pozostało ok. 80 proc. LPR Effaclar żel oczyszczający do skóry tłustej i wrażliwej bez mydła 125 ml - nowy, nieotwierany, zabezpieczony fabrycznie folią Vipera puder sypki matujący transparentny (ten z różowym puszkiem do aplikacji) - tylko testowany, pozostało 99 proc. |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Ziaja waniliowe masło do ciała 200ml - pozostało ok. 95 proc.
Ziaja bursztynowe masło do ciała 200ml - pozostało ok. 80 proc. LPR Effaclar żel oczyszczający do skóry tłustej i wrażliwej bez mydła 125 ml - nowy, nieotwierany, zabezpieczony fabrycznie folią cos u mnie?
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za któreś z tych:
Yver Rocher Jardins du Monde żel pod prysznic kakao 200 ml- pozostało ok. 60 proc. CK Eternity luksusowy żel pod prysznic 100ml - nowy, nieotwierany Yves Rocher płyn micelarny z wyciągiem z 3 herbat 200ml - pozostało ok. 80 proc. No scar perła Inków krem przeciw bliznom 30ml (brak na zdjęciu) - pozostało ok. 60 proc. termin ważności: 09.2012r., otwarty w kwietniu 2012r. AA Cera Atopowa Krem-żel do mycia twarzy bezzapachowy 0% alergenów, parabenów, barwników 150ml - pozostało ok. 70 proc. AA Cera Atopowa Krem nawilżający 0% alergenów, parabenów, barwników 50ml - pozostało ok. 80 proc. LPR Effaclar żel oczyszczający do skóry tłustej i wrażliwej bez mydła 125 ml - nowy, nieotwierany, zabezpieczony fabrycznie folią?
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
Garnier Body - rozświetlające mleczko do ciała z L-Bifidus 400ml - pozostało ok. 95 proc. Ziaja waniliowe masło do ciała 200ml - pozostało ok. 95 proc. Ziaja bursztynowe masło do ciała 200ml - pozostało ok. 80 proc. Yver Rocher Jardins du Monde żel pod prysznic kakao 200 ml- pozostało ok. 60 proc. AA Cera Atopowa Krem nawilżający 0% alergenów, parabenów, barwników 50ml - pozostało ok. 80 proc. ? Odpisz proszę u mnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.

:

a przy małym co prawda nie zaznaczyłam ale jest w trakcie wymiany..także niestety odpadają te płyny