|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię MAJ- lakiery OPI
ŚLICZNE LAKIERY MARKI OPI
Kolory są urocze ale stwierdziłam, że źle się w nich czuję. Interesuje mnie zamiana na inne kolory, poszukuję: 1. BIG APPLE RED 2. Vodka & Caviar 3. Over the Taupe 4. you dont know jacques! 5. got the blues for red POSIADAM: 1. OPI ON COLLINS AVE- śliczny koralowy czerwono pomarańczowy odcień, wprost idealny na lato! (pomalowałam nim paznokcie z 3 razy ubytek minimalny) 2. OGRE: THE-TOP BLUE (kolekcja shrek) (tylko raz miałam nim pomalowane paznokcie) 3. WHATS WITH THE CATTITUDE? (SHREK) (ubytek do napisu opi, rownież minimalny) 4. WHO THE SHREK ARE YOU? (ROWNIEŻ SHREK) NOWY 5. SEPHORA BY OPI: IT'S ALL ABOUT ME (ubytek :do rowka? zgięcia pierwszego znacznie powyzej napisu SEPHORA) (uzyłam go ze 2 razy) WSZYSTIE SĄ PEŁNOWYMIAROWE wysłałabym listem, Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2012-05-20 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię MAJ- lakiery OPI
A wymienisz lakiery na jakieś innej firmy lub inne kosmetyki?
Jeśli tak to zajrzyj do mnie ![]() Interesuje mnie: -ON COLLINS AVE -OGRE: THE-TOP BLUE -WHATS WITH THE CATTITUDE? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za dwa z prawej?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Opiki
1. OPI ON COLLINS AVE- śliczny koralowy czerwono pomarańczowy odcień, wprost idealny na lato! (pomalowałam nim paznokcie z 3 razy ubytek minimalny) 2. OGRE: THE-TOP BLUE (kolekcja shrek) (tylko raz miałam nim pomalowane paznokcie) 3. WHATS WITH THE CATTITUDE? (SHREK) (ubytek do napisu opi, rownież minimalny) Z opi mogę zaproponować tylko Suzi says feng shui raz użyty Pozdrawiam
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2012-05-18 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Chętnie przygarnę jeśli wymienisz na coś innego niż lakiery
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
zerknij do mnie
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za wszystkie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cosu mnie za :
1. OPI ON COLLINS AVE- śliczny koralowy czerwono pomarańczowy odcień, wprost idealny na lato! (pomalowałam nim paznokcie z 3 razy ubytek minimalny)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za lakier w kolorze zielonym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
niestety na wymianę nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Mogłabym coś dorzucić do wymiany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
mam czerwony Orly
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie, niestety nie mam opików na wymianę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
moze znajdziesz cos za ten:
Aktualnie buszujących Wizażanek: 24 326Witaj igusia2812Ustawienia kontaMoje KWCWyloguj sięWizaz.pl - pierwsza strona kobiecości Szukaj Wyszukiwanie zaawansowaneRossmanniaczk iSzafaKlubyBlogiForumMaki jażFryzuryModaPielęgnacja Mama z klasąnowyBabskie sprawyHot or NotKosmetyk Wszech CzasówKulinaria Forum Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: Kosmetyki Wymienię MAJ- lakiery OPI Witamy, igusia2812. Ostatnio nas odwiedziłeś Dzisiaj o 18:47 Prywatne wiadomości: 0 nowych, Suma 326. Ustawienia Blogi FAQ Wizażanki Kalendarz Nowe posty Szukaj Gorące linki Wylogowanie Notka Co zrobić żeby mieć idealną skórę? Sprawdź jak z tym problemem radzą sobie nasze Recenzentki! Sprawdzam »» Za co kochasz swoje włosy? Wyślij zdjęcie, odpowiedz na pytanie i wygrywaj wspaniałe nagrody od NIVEA! Sprawdź »» Targowisko: Kosmetyki Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Narzędzia Przeszukaj ten wątek Ocena wątku 2012-05-18, 18:49 #1 rozaneszalenstwo Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-05 Wiadomości: 15 Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt. Wymienię MAJ- lakiery OPI ŚLICZNE LAKIERY MARKI OPI Kolory są urocze ale stwierdziłam, że źle się w nich czuję. Interesuje mnie zamiana na inne kolory, poszukuję: 1. BIG APPLE RED 2. Vodka & Caviar 3. Over the Taupe 4. you dont know jacques! 5. got the blues for red POSIADAM: 1. OPI ON COLLINS AVE- śliczny koralowy czerwono pomarańczowy odcień, wprost idealny na lato! (pomalowałam nim paznokcie z 3 razy ubytek minimalny)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.