|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 | |||
|
Przyczajenie
|
Tabloidy, plotki, Sturh - wywiad w Newsweeku
Wiecie co, czytam właśnie w Newsweek'u wywiad ze Stuhrem i tak jakoś głupio mi się zrobiło, że czasem czytam Pudelka.
http://spoleczenstwo.newsweek.pl/w-n...07884,1,1.html Bo to rzeczywiście, plotki, fałsz tylko. Dziwne tylko, że facet się takimi sprawami przejmuje. Nie ma dystansu? Przecież to nieprawdziwy świat. Tabloidy, takie jak Pudelek, potrafią zrobić z igły widły i wydawało mi się, że nikt nie traktuje tego poważnie. No a on tu wyskakuje z Tuwimem, pozwólcie, że zacytuję ten wiersz: Cytat:
Czytaliście ten wywiad? Całego nie ma w internecie, tylko w Newsweeku. Takie fragmenty: Cytat:
Cytat:
I myślicie, że warto przejmować się plotkami, nieprawdziwymi? To tak, jakby ktoś poważnie traktował rzeczywistość internetową - to nieprawdziwy świat. Tymbardziej jak można przejmować się plotkami. Ja szcze zdziwiłam się, że Sturh się tym przejmuje. W czasie czytania wywiadu miałam wrażenie, jakby wpadał w jakąś paranoję. No, ale może rzewiście mu to dopiekło. Tak samo zdziwiłam się, na wieść, że kiedyś Ilona Węgrowska wpadła w depresję, przez długi czas zdaje się nie wychodziła z mieszkania, bo ją obsmarowywali na Pudelku - czytała podobno stale tego Pudla (opowiadała o tym sama w wywiadzie). Jednocześnie jakoś tak mi głupio jakoś po tym wywiadzie, że tego Pudelka czytam. No, ale ja nie wierzę w te bzdury. Tylko właśnie sama też taka jestem, że nie lubię oceiania po pozorach, fałszu, a takie tabloidy czytam.
|
|||
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tabloidy, plotki, Sturh - wywiad w Newsweeku
nie odwiedzam pudelka, nie wiem co ludzie w nim widzą, ale każdego prawo
co do podejścia Stuhra to mu się nie dziwię, za daleko to zaszło, ale jeśli wcześniej wpuszczał dziennikarzy do swojego życia to nie ma się co dziwić, tylko pewnie komuś zaszedł za skórę skoro zaczęli wymyślać takie brednie a ze swego doświadczenia powiem tyle: ostatnio mnie i moją rodzinę dotknęły niemiłe pomówienia od osób, od których bym się nie spodziewała, zaczęli wymyślać o nas przedziwne historie i próby wyjaśnienia nic nie dały-odcięliśmy się, ale na nic więcej nie mamy wpływu i to wkurza nie ma się co dziwić Stuhrowi, skoro bzdury na temat jego najbliższych czyta pół Polski i dobrze że zaprotestował temu otwarcie teraz jestem na takim etapie, że otaczam się ludźmi, na których naprawdę mi zależy i wolę mieć jedną przyjaciółkę niż 50 znajomych nie rozumiem przesadnego interesowania się czyimś życiem, ale najgorsze jest wymyślanie bzdur-nie pojmuję takich ludzi a wiersz super |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Czytam pudelka regularnie dla odmozdzenia, nawyku tego nauczyla mnie starsza siostra i ja sie nie przejmuje tym co tam pisza, zwykle czytam tylko o jakichs wydarzeniach, nowych teledyskach itd. a jak sa tam rozstrzasane jakies spory, afery itp. to to olewam, zwlaszcza jesli czytam o tej sprawie pierwszy raz, bo pudelek ma w zwyczaju manipulowac wypowiedziami, wyrywac z kontekstu itd. Zreszta na Wizazu takie zachowania, by kogos osmieszyc itp. tez sa spotykane.
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
skoro są pisma, które wciskają ludziom kity w postaci ślicznych wyretuszowanych sesji zdjęciowych a bohaterowie artykułów są przedstawiani jako zjawiskowi ludzie z rodzinami szczęśliwymi jak z bajek i nikt się nie przyznaje do operacji plastycznych np. ;-) to ja się bardzo mocno nie dziwię, że są i media czyhające na zdrady czy buzię bez makijażu czy analizujące cycki ''przed i po''.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2013-09-01 o 00:16 |
|
|
|
|
#5 |
|
Buc
|
tylko niestety gro społeczeństwa w te bzdury wierzy i to jest największy problem.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.