|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jak ubrac się do pracy?
Witam.
Problem mam następujący, moja praca polega na chodzeniu po domach, mieszkaniach i przekazywaniu mieszkańcom pare informacji. Powinnam być ubrana w miarę elegancko żeby pokazać jakiś poziom a nie chodzic w trampkach i T-shircie, problem w tym że nie wiem jak dobrać ubrania aby taki efekt uzyskać. Zaznaczam że mam niecałe 19 lat i chciałabym również strojem podkreślić swój młody, dziewczęcy urok. Poszukuję ładnych, modnych i przede wszystkim wygodnych oraz w miare "lekkich" (na gorące dni) zestawów ubrań "do pracy" właśnie dla młodej osóbki, z tym że odpadają jakiekolwiek buty na obcasie (trzeba bardzo dużo chodzić co potem owocuje strasznym bólem) i długie spódnice do kostek (max. do kolan albo za kolana). Czy któraś z was ma może stronkę z takimi jakby " gotowymi zestawami" ubrań? Takie jak czasem są w Avanti itp, i oczywiście w jakiejś normalnej, przystępnej cenie bo nie stać mnie na rozrzutność, na studia trzeba zarobić. Edytowane przez Annairu Czas edycji: 2012-05-27 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ubrac się do pracy?
Hmmm... a jakieś ciemne rurki i zwiewna bluzko-koszula? Do klasyczne baleriny czarne lub nude? Na cieplejsze dni zamiast spodni ołówkowa spódnica.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ładna koszulowa bluzka w pastelowym kolorze, do tego ciemne rurki? Albo taka koronkowa biała bluzka? Mnóstwo ich teraz w sklepach, a są fajne i na luzie do szortów, i na bardziej eleganckie okazje, w największe upały ubrałam ją na maturę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
sukienka letnia i bedzie super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam was kochane Wizażanki.
A co doradzicie na pracę w biurze???? Nie chcę stereotypowo,lecz tak z pazurem, modnie i elegancko. tak inaczej. Help |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wejdź na wątek o stylu klasycznym tam jest sporo inspiracji.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.