|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kolor włosów
Witam, otóż mój problem wygląda nastepująco na środu glowy mam ciemniejsze włosy, a po bokach mam jasne włosy, czy jest jakiś sposób żeby ujednolić kolor włosów? oprócz farbowania?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kolor włosów
Po farbowaniu tak się stało czy naturalne tak się "cieniują" ?
Jeżeli naturalne , to ja bym się nie przejmowała. Takie naturalne "pasemka" są ładne
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
ale ja jestem chłopakiem;p, pisze na tym forum bo nie moge innych znaleźć;p
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
polecałabym przepłukać włosy w rumianku jeśli chcesz iść w stronę jaśniejszego koloru lub w korze dębu jeśli chcesz wyrównać do ciemniejszych.
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Sok z cytryny rozjasni
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
to czy jesteś chłopakiem czy dziewczyną nie ma tutaj raczej wielkiego znaczenia, jeśli włosy tak mają naturalnie a nie są farbowane to takie refleksy zawsze ładnie wyglądają niezależnie od płci (tym bardziej na długich, zadbanych męskich włosach :P), szampony Timotei pomagają na wyrównywanie lub delikatne podkoloryzowanie włosów bo mają rumianek (dla blondu) i hennę (dla brązu), ja próbowałam tego do jaśniejszych i sobie chwalę więc Ty może spróbuj tych do ciemniejszych włosów ale uzbrój się w cierpliwość bo to proces długotrwały a nie natychmiastowy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.