|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wyzwania kulinarne :D
Hej dziewczyny! Ostatnio trafiłam na ciekawego bloga - połączenie mody streetwearu i gotowania. Muszę przyznać, że mnie bardzo zainspirował (przyznaje - moje gotowanie ogranicza się do prostych form, które wyglądają... jak wyglądają :P). Dziś jednak postanowiłam spróbować czegoś nowego. Moim pierwszym wyzwaniem będzie filet z kurczakiem nadziewanym suszonymi pomidorami i roszponką. Nie wiem, czy wyjdzie mi tak, jak autorce, ale myślę, że jest w zasięgu moich możliwości, więc warto spróbować.
PS Czy Wy też próbujecie czasem ugotować/przygotować coś innego ("ładnego", trudnego itd)? Jak Wam to idzie? Pozdrawiam i zabieram się zaraz do mojego wyzwania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wyzwania kulinarne :D
No ciekawe jest to. Może ja też spróbuje coś fajnego zrobić. Dawno nic nowego nie robiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
I jak? Spróbowałaś? Mi oczywiście nie wyszło nawet w połowie tak fajnie jak autorce, ale mialam przy tym nie lada frajdy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
O kurcze... te potrawy wyglądają mega!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.