|  2013-09-03, 21:01 | #1 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Kutno/Łódź 
				 | Poszukiwań nie prowadzimy, ale fajną połówką nie pogardzimy-SBL'ki, cz. IVWitam serdecznie w IV części  najwspanialszego wątku dla samotnych!      Ciężko uwierzyć, że to już IV część śmiechu, opowieści o naszych podchodach, pocieszania, popijania winka z rana, czasami krzyczenia na siebie, stukania na sympatii, podziwiania zakupów, piesków, a przede wszystkim-to czwarta część z Wami! Jesteśmy dla siebie wsparciem, oparciem, podparciem, poparciem itp.  W szczęściu i niepogodzie, w nerwach i krzyku, niechęci, przed.... tymi dniami, w bólu, radości, oczekiwaniu, niepewności. Doradzamy, wspieramy-po prostu jesteśmy!  . Z okazji kolejnego wątku, dziewczyny, życzę Wam żebyście znalazły tą jedyną, wymarzoną, najwspanialszą miłość swojego życia! Być może ona czeka już za rogiem? W autobusie, sklepie spożywczym, albo na stacji benzynowej?  Nie zapomniałam oczywiście o naszych wspaniałych rodzynkach, którym życzę z całego serduszka tego samego!  'Któregoś dnia spotkasz kogoś wyjątkowego,   kogoś, kto rzuci cię na kolana jednym uśmiechem. Kogoś, kto zniewoli   twoją duszę jednym spojrzeniem pięknych oczu.  Nagle kula ziemska   przechyli się na swojej osi i wskaże właśnie na  nią. I będziesz wiedział,   że spotkałeś swoje przeznaczenie.'  Niech otuchy doda nam słynny cytat: Cytat: 
 TOP spamerki: annlynn_ wampir burtonistka Cytruskowa6 Seline16 Cześć I Część II Część III Facet nie jest wyznacznikiem naszej 'fajności', z nim czy bez niego jesteśmy nadal zaje*istymi laskami! Nie można czuć się gorszym, bo wszystkie mają a, ja nie- trudno, gdzieś czeka na nas ten NASZ . Prędzej czy później go poznamy!  Pamiętajcie kochane-wszystkie jesteśmy niepowtarzalne, cudowne i pociągające dla płci przeciwnej! 
				__________________ Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. ♥ Edytowane przez annlynn_ Czas edycji: 2013-09-03 o 21:19 | |
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:05 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Dot.: Poszukiwań nie prowadzimy, ale fajną połówką nie pogardzimy-SBL'ki, cz. IV

pierwsza !    
				__________________ ... Ci ,którzy byli tak blisko, nagle okazują się niemal obcy. Nigdy nie żałuj tego co zrobiłaś, bo w pewnym momencie działo się dokładnie to, czego naprawdę chciałaś... | 
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:05 | #3 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Dot.: Poszukiwań nie prowadzimy, ale fajną połówką nie pogardzimy-SBL'ki, cz. IV

Melduję się    Cieszę się, że to moja propozycja stała się tytułem nowej części   
				__________________ "Każdy powinien mieć kogoś, z kim mógłby szczerze pomówić, bo choćby  człowiek był nie wiadomo jak dzielny, czasami czuje się bardzo samotny." Ernest Hemingway | 
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:07 | #4 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

jesteem i ja     
				__________________ So take a dirty picture for me | 
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:08 | #5 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

witam     
				__________________ „Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najpiękniejsze. Wierzę, że jutro jest inny dzień, wierzę w cuda.” "Bohater to zwykły człowiek odnajdujący siłę, aby przetrwać w wyjątkowo trudnych okolicznościach." | 
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:09 | #6 | 
				 | 

A ja nie wierzę, że jestem top spamerką...   Tak w ogóle Wy piszecie mi tu o jakimś odejściu , nie dotrwaniu do piątej części-nie ma takiej opcji! Nawet jak sobie znajdziemy kogoś to ani mi się ważcie odchodzić!   
				__________________ Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. ♥ | 
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:13 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-07 
				 | 

Odp: Poszukiwań nie prowadzimy, ale fajną połówką nie pogardzimy-SBL'ki, cz. IV

I ja się stawiam!   Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:13 | #8 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Cytat: 
  Co do ostatniego- zgadzam się!   
				__________________ "Każdy powinien mieć kogoś, z kim mógłby szczerze pomówić, bo choćby  człowiek był nie wiadomo jak dzielny, czasami czuje się bardzo samotny." Ernest Hemingway | |
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:14 | #9 | 
				 | 

Dobra, swoje zrobiłam, można iść spać niedługo. No ale chemia czeka, dobrej nocy    
				__________________ Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. ♥ | 
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:15 | #10 | 
				 | 

może to jeszcze wpleciesz ? : 'Któregoś dnia spotkasz kogoś wyjątkowego,   kogoś, kto rzuci cię na kolana jednym uśmiechem. Kogoś, kto zniewoli   twoją duszę jednym spojrzeniem pięknych oczu. Nagle kula ziemska   przechyli się na swojej osi i wskaże właśnie na nią. I będziesz wiedział   że spotkałeś swoje przeznaczenie.'  albo too o : Facet nie jest wyznacznikiem naszej 'fajności', z nim czy bez niego jesteśmy nadal zaje******* laskami! Nie mozna czuć się gorszym bo wszystkie mają a, ja nie- trudno , gdzieś czeka na nas ten NASZ . Prędzej czy póżniej go poznamy  Znaczy no jak uważasz oczywiście   
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:17 | #11 | 
				 | 

Ok    
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:18 | #12 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

a dlaczego wątek jest w innym dziale??

__________________ „Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najpiękniejsze. Wierzę, że jutro jest inny dzień, wierzę w cuda.” "Bohater to zwykły człowiek odnajdujący siłę, aby przetrwać w wyjątkowo trudnych okolicznościach." | 
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:19 | #13 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-04 
				 | 

to i ja melduję się!   nowa jestem co prawda, ale witam, witam skromnie   | 
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:20 | #14 | 
				 | 

Bo jesteśmy wizażową społecznością, a w intymnym to czasem takie trolle są, że pożal się...

|     |   | 
|  2013-09-03, 21:34 | #15 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: gdzie diabeł zamiata ogonem 
				 | 

Melduję się! Ooo, jestem top spamerką   
				__________________ Nie podoba mi się świat,  gdzie "właściwe" zdarza się tak rzadko, że uważamy je za "uprzejmość". -J.C 31/365 | 
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:50 | #16 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Hej!!   Melduję się w nowej części. Podoba mi się pierwszy post   
				__________________ W walce zjednoczeni!!!     Vamos España    | 
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:52 | #17 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: gdzie diabeł zamiata ogonem 
				 | 

Uciekam i dla odmiany, nie po cichu, a mówię wszystkim DOBRANOC    
				__________________ Nie podoba mi się świat,  gdzie "właściwe" zdarza się tak rzadko, że uważamy je za "uprzejmość". -J.C 31/365 | 
|     |   | 
|  2013-09-03, 21:56 | #18 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Miłej nocy   ! 
				__________________ W walce zjednoczeni!!!     Vamos España    | 
|     |   | 
|  2013-09-04, 02:14 | #19 | 
				 | 

|     |   | 
|  2013-09-04, 06:24 | #20 | 
				 | 

A teraz DZIEŃ DOBRY wszystkim      
|     |   | 
|  2013-09-04, 09:44 | #21 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-10 
				 | 

witam w nowym watku   jezu już dostałam prawie zaw2ału jak nie mogłam go znaleźć w Intymne   Ja chyba dotrwam do watku 15  i do tej pory nie mam wyników z uczelni, co za kpina. Miałbyć wczoraj!   
				__________________ come take my heart of glass and give me your love I hope you'll still be there to pick the pieces up 89,9->73,2  spinoholiczka  [COLOR="Gray"]thriatlon - finished! | 
|     |   | 
|  2013-09-04, 10:11 | #22 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-04 
				 | 

witam i ja! życzę Wam miłego dnia!   Pudel123, do 15-go?  to ja chyba razem z Tobą  jeeej, żeby wyników na czas nie podać? rozumiem, że zmiany godzin, ale daty? może ta uczelnia zapomniała o Was, hmmm? :P a te dodatkowe cytaty, są mega!   | 
|     |   | 
|  2013-09-04, 10:15 | #23 | |
				 | 

Cytat: 
  Hmm, no właśnei to jest Politechnika Warszawska to trochę dziwne, zeby żadnych informacji nie było :/ W terminarzu mam, ze 3 wrzesnia:decyzja o nieuruchomieniu studiów decyzja o przedłużeniu zapisów A tam żadnej informacji oprócz tego, ze mam zaksięgowaną opłatę i dodane zdjęcie :/ Trochę się denerwuję 
				__________________ come take my heart of glass and give me your love I hope you'll still be there to pick the pieces up 89,9->73,2  spinoholiczka  [COLOR="Gray"]thriatlon - finished! | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-09-04, 10:45 | #24 | 
| Zadomowienie | 

Siema Robaczki    Miłego dnia wszystkim życzę   Pudel to zadzwoń do dziekanatu i zapytaj się co jest grane   
				__________________ na świecie, nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są Ci pozamykani w zakładach i Ci którzy nie zostali przebadani | 
|     |   | 
|  2013-09-04, 10:53 | #25 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Jestem i ja    O boże jestem też top spamerką     Ile wy gadacie, nie ma człowieka jeden wieczór a tu tyle nagadane :P Czy wam też jest tak zimno?   
				__________________ "Art is an expression of who we are, what we believe, and what we dream about"  Julianne Moore | 
|     |   | 
|  2013-09-04, 11:04 | #26 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ come take my heart of glass and give me your love I hope you'll still be there to pick the pieces up 89,9->73,2  spinoholiczka  [COLOR="Gray"]thriatlon - finished! | ||
|     |   | 
|  2013-09-04, 11:13 | #27 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-07 
				 | 

Odp: Dot.: Poszukiwań nie prowadzimy, ale fajną połówką nie pogardzimy-SBL'ki, cz. IV

| 
|     |   | 
|  2013-09-04, 11:31 | #28 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Dot.: Odp: Dot.: Poszukiwań nie prowadzimy, ale fajną połówką nie pogardzimy-SBL'ki,

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ "Art is an expression of who we are, what we believe, and what we dream about"  Julianne Moore | ||
|     |   | 
|  2013-09-04, 11:42 | #29 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2013-09 Lokalizacja: z raju na ziemi 
				 | 

Dot.: Odp: Dot.: Poszukiwań nie prowadzimy, ale fajną połówką nie pogardzimy-SBL'ki,

Cześć   mogę się dołączyć ?   | 
|     |   | 
|  2013-09-04, 11:46 | #30 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Nikt tego nie lubi  Jak by był facet pod łóżkiem, to cebula byłaby niepotrzebna  haha ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Witamy  opowiedz coś o sobie  skąd jesteś, co robisz i co Cię tu sprowadza   
				__________________ na świecie, nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są Ci pozamykani w zakładach i Ci którzy nie zostali przebadani | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

-->klik-->
-->klik-->