2012-07-21, 10:11
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
LIPIEC- wymiana- naturalna pielęgnacja :)
Witam w moimpierwszym wątku wymiankowym.
 Na początek kilka zasad: 
*Ja odpisuję u Ciebie, Ty u mnie. Jeśli zaproponujesz mi wymianę i nic mnie nie zainteresuje może się zdarzyć, że odpiszę tylko u siebie
* poszukuję wyłącznie naturalnych kosmetyków pielęgnayjnych-najlepiej organicznych i certyfikowanych, oraz porzyborów do makijażu mineralnego.
* wszystkie kosmetyki, które wystawiam, są nowe i starannie przechowywane- oczekuję zatem, że i Twoje takie bedą
* Nie interesują mnie kosmetyki firm typu Avon, czy Oriflame, tradycyjna kolorówka i pielęgnacja.
*Muszę wiedzieć co Cię u mnie interesuje, żeby wiedzieć o jakiej wartości rzeczy mam szukać u Ciebie w zamian, napisz więc konkretnie co Cię u mnie interesuje.
*Wysyłamy tylko przesyłką poleconą, w kopercie bąbelkowej.
*Nie wysyłam za granicę
WAŻNE: za nieodpowiednie opakowanie przesyłki winę ponosi wysyłająca - jeśli źle opakujesz wysłane do mnie delikatne przedmioty, albo w samą kopertę a dojdzie ona do mnie podarta i rzeczy będę uszkodzone, będę oczekiwała rekompensaty. Mi samej zdarzyło się raz źle opakować (z tego co mi wiadomo), a źle opakowane rzeczy dostałam już trzykrotnie i zawsze jest problem kto ma ponieść koszty uszkodzeń, więc z góry uprzedzam jakie mam zasady w tym temacie.
|
|
|