|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Do Opiekunki Mrowiska czyli Wielkiej Mrówy ;-)
jak już bidaku wstaniesz z łóżeczka i otworzysz swoje zaspane oczęta i spojrzysz w swoje odbicie widząc dorodną kobietę o sześciu odnóżach Administratorskich
![]() ![]() ![]() ![]() ssmoki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do Opiekunki Mrowiska czyli Wielkiej Mrówy ;-)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
Może by uzupełnić nieco zgłoszenie perfum Lolity Lempickiej: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=239 Szczerze powiedziawszy "kocham je", jako pełny opis, to trochę obciachowe ![]() Chociaż o nuty zapachowe, cenę i pojemność i dopisek EDP, bo nie sądzę, żeby ktoś używał ekstraktu perfum. nuta głowy: ananas, cytryna, anyżek, drzewo różane nuta serca: konwalia, róża, jaśmin, pralinka nuta bazy: migdały, bób tonka, wanilia, heliotrop ok. 180 zł/30 ml, ok. 270 zł/50 ml, ok. 350 zł/100 ml Zdjęcie też chyba będzie lepsze. I jeszcze producent: jej adres www: www.parfumslolitalempicka .com Jej logo na stronie (do wyboru)
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2005-07-20 o 00:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
tez sie podepne z moim probleme
![]() pojawil sie nowy rodzaj blyszczyków inglot, tych w 15 ml tubce, nazywaja sie Cream, sa tak samo jak Juice i Yogurt w 8 odcieniach. Kolory sa - w stosunku do tamtych bardziej rozswietlajace, kryjace i stonowane. Czy moznaby je dodac do Juice i Yogurt bez tworzenia nowego zgloszenia?
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Można, zaraz to zrobię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak już gadzina się odezwie do człowieka, to od razu coś zainsynuuje ![]() Oświadczam niniejszym, że o 7:50 moje oczęta były utkwione w mojej pracy ![]() Co do reszty (dorodności, odnóży i fixacji) w zasadzie się zgadza ![]() Adremując do meritum, to jeśli fixy mają być oddzielnie, to ktoś musi zgłosić nr 2 ![]() / składzik jest z 1-ki i większość recenzji też / a jak nikt nie zgłosi, to trzeba bedzie oceniać to to jest ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to co podałaś - to jest właśnie kompozycja perfum .. skład EDT wygląda tak : Nuta głowy: lukrecja, bluszcz, anyż. Nuta serca: irys, amarena - wiśnia, fiołek. Nuta głębi: wetiwer, piżmo, wanilia, bób Tonka. jestem przekonana, że większość recenzji dotyczy edt właśnie, bo kto kupuje perfumy ? .. ![]() co robimy > ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do odpowiedzi na meritum, i zawoalowana aluzje ![]() ![]() Ale zgłosze ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() Bo zgłoszenie wody toaletowej (a zgłosiła ją Pia tutaj: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=1660) chyba jest całkiem dobre i one się różnią od siebie kolorem flakonika, więc teoretycznie ich recenzje nie powinny na siebie zachodzić, bo od razu widać na zdjęciu, czym się polewamy. ![]() Nuty zapachowe w tamtym poście skopiowałam (z czystego lenistwa) z opisu wody perfumowanej na Esentii - mając naiwnie nadzieję, że wiedzą, co sprzedają, ![]() Pierwszy z zapachów Lolity Lempickiej – kobiecy, zmysłowy, kwiatowo-orientalny. Jasny i niepokojący. Wprowadza nas w zaczarowany świat fantazji. Uwodzi aromatem i flakonem w kształcie jabłka - zakazanego owocu. Oplata z lekkością bluszczu, kusi kontrastami anyżku, kwiatów i słodkich migdałów, by na koniec spowić ciepłem wanilii, słodyczą karmelu i elegancją wetiwerii z akordem niepokojącego piżma. Niebezpieczny, jak ogień pod lodem i...jak kobieta. nuta głowy: lukrecja, bluszcz, anyż gwiaździsty z dodatkiem orientalnych nut kwiatowych nuta serca: fiołek, irys, wiśnia amarena nuta bazy: wanilia, pralinka, bób tonka, wetiweria, piżmo, patchouli Występuje w jednym stężeniu – wody perfumowanej. ok. 180 zł/30 ml, ok. 270 zł/50 ml, ok. 350 zł/100 ml Mogłoby być? Teraz powinno być już OK z tymi nutami, ale ja nie bardzo umiem opisywać zapachy ![]() I w tytule zgłoszenia możnaby dodać właśnie EDP (żeby się od razu od toaletowej odróżniało). Że też ja zawsze muszę coś namieszać ![]() ![]()
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2005-07-20 o 00:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
aqua, glycerin, cetearyl alcohol, isohexadecane, glyceryl stearate, cyclohexasiloxane, caprylic/capric/succinic triglyceride, petrolatum, paraffinum liquidum/mineral oil, PEG-100 stearate, PEG-6, rosa canina/rosa canina fruit oil, glycine soya/soybean oil, ceteareth-20, dimethiconol, rubes nigrum/blackcurrant seed oil, methylparaben, helianthus annuus/sunflower seed oil, arginine PCA, cyclopenthasiloxane, phenoxyethanol, voandzeia subterranea seed extract, disodium phosphate, disodium EDTA, tocopherol, capryl glycol/caprylyl glycol, xanthan gum, acrylates copolymer, parfum.
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ps wspolnymi silami się udalo ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.