|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
czy pamiętacie taki przyżąd do włosow...
Pamietam takie 2 płaskie czesci metalu obleczone czarnym aksamitem, pozniej sie to zwijało na włosach i wychodziły różne koczki, ślimaczki, nawet kucyk można było zrobić taki optycznie gruby wyglądał. Nie musiały być wcale długie włosy do tego....Przypomniałam sobie o tym bo nie mam pomysłu na moje włosy... Pomocy!!! czy ma ktoś jakieś pomysły na jakieś ciekawe upięcia dla włosów półdługich i bardzo cienkich...Nie chcialabym obcinac bo ani tyle nic nie da rady opiąć. Codzien przed wyjsciem do pracy problem wraca.....i zawsze to samo, pozostaje tylko prostownica...błagam pomóżcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: czy pamiętacie taki przyżąd do włosow...
Mam takie cuś i to się Twister podajże nazywało.Ja używam jeszcze japońskich pałeczek do różnych koczków i podpięć.A wczoraj kupiłam taką jakby igłe z pentelką na końcu i zamierzam upinać na uczelnie nią.Przykładowy filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=y5OWp...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam!
![]() ![]() Chodzi chyba o to: http://www.youtube.com/watch?v=MFdq3...eature=related Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-09-23 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mam cos takiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mialam to jak mialam mlodsza niezly bubel to byl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Równiez jestem posiadaczką tego twistera(bo tak na to mówiłam i mówie)aktualnie używam dla córci na włoski żeby miała kręcone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Pewnie dostanę złotą łopatę za odkopanie wątku sprzed dwóch lat ;-) chyba chodzi o hairagami - można to wciąż kupić na allegro. Używałam dopóki się nie zepsuło i bardzo sobie chwaliłam
![]()
"Niech nas kochają ci, co nas kochają. Tym, którzy nas nie kochają, niech Bóg odmieni serce, a jeśli nie odmieni ich serca, niech im skręci kostkę, abyśmy ich poznali po kulawym chodzie." ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.