![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
tak, tak wiem że mnie zabijecie, ale całkowicie to rozumiem...
Muszę zrobić pracę domową! Wiem już mnie wyklinacie że to nie jest forum do takich rzeczy ale może ktoś się zlituje...
![]() ![]() Wciel się w spikera radiowego i napisz humorystyczną audycją na jeden z podanych tematów: pogoda, katastrofa kolejowa, wypadek samochodowy, miss świata, medal olimpijski, nagroda Nobla, targi kosmetyczne, szczepionka na głupotę, atak terrorystyczny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: tak, tak wiem że mnie zabijecie, ale całkowicie to rozumiem...
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ech dzisiejsza młodzież...Leniwa,aż wstyd.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Pamietam ten odcinek South Parku, gdy nagle nie bylo internetu i wszyscy wpadli w panike, bo nie mogli bez niego zyc ani nic zrobic. No wlasnie
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzeniona
|
Rozumiem prośbę o pomoc, gdy się czegoś nie rozumie albo prosi o sprawdzenie. Ale proszenie o zrobienie zadania, które polega tylko i wyłącznie na inwencji twórczej i własnym pomyśle jest po prostu szczytem lenistwa i bezczelnością.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
A jeśli w przyszłości zabraknie Ci weny żeby pójść do pracy, nakarmić dziecka czy zapłacić rachunków, co wtedy zrobisz? Napiszesz do Wizażanek?
![]() Ogarnij się dziewczyno...
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
OMG przecież ja tylko proszę o pomoc w zrobieniu (chociaż podpowiedź) głupiego zadanka z polaka, a nie o karmienie dziecka czy płacenie rachunków -,- Nie jestem leniwa, bo cały czas bazgrzę to zadanie w brudnopisie, ale wychodzi mi to jak (lepiej nie mówić co) ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczyt lenistwa prosić kogoś o napisanie zadania tylko dlatego że się nie ma weny ![]() ![]() Nie wyklinamy Cię tylko mamy ważniejsze sprawy na głowie niż Twoje zadanie, więc nie licz że ktoś tu za Ciebie je zrobi...
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
No właśnie - GŁUPIEGO ZADANKA, które powinnaś umieć rozwiązać skoro jest tak GŁUPIE...
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Nie licz na to, że ktoś Ci napisze tę wypowiedź. Przy okazji - tego typu prośby na forum są neizgodne z regulaminem.
Edytowane przez 201605170931 Czas edycji: 2012-06-04 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
No, ale pisanie o tym na trzech różnych stronach idzie Ci bardzo dobrze. A więc gaś kompa i twórz
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie ma co prosić wizażanek o pomoc,bo niestety my też nie mamy dzisiaj weny.
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyłącz kompa, usiądź nad tym, nie poddawaj się po 5 minutach i wena przyjdzie.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nie pomogę, taka nieuczynna jestem
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Jak mi zapłacisz to Ci to zrobię, bo wiesz za wenę płacić trzeba
![]()
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a stanie się coś jak nie odrobisz i zgłosisz np? ![]() ![]() ja słyszałam od siostry że już koniec roku i do szkoły chodzą tylko Ci co są zagrożeni i się wyciągają na 2 ![]()
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. ![]() Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Proponuję np. coś takiego - temat "szczepionka na głupotę"
S - Spiker P - Profesor S - Szanowni Państwo w dniu dzisiejszym chciałbym państwa serdecznie zaprosić do wysłuchania wywiadu z Profesorem P którego ostatnie odkrycie ma szansę skierować losy tego świata na zupełnie nowe tory. Witam Panie Profesorze. P - Witam. S - Czy mógłby Pan na wstępie przybliżyć co takiego w najbliższym czasie wywróci świat medycyny do góry nogami? P - Oczywiście - wraz z moim wykwalifikowanym zespołem ekspertów, po 10 latach żmudnych badań wreszcie udało nam się stworzyć szczepionkę na głupotę. S - Szczepionka na głupotę? Niesamowite! A w jaki sposób ona działa? P - Szczepionka podawana jest w formie hamburgera żeby zachęcić pacjentów do jej zażycia. Po spożyciu porcji szczepionki w organizmie pacjenta zachodzą procesu odwrotne do tych które możemy obserwować w czasie picia alkoholu - organizm przy użyciu białek zawartych w szczepionce generuje nowe połączenia mózgowe które usprawniają procesy myślenia, kojarzenia faktów i podejmowania decyzji. Proces ten trwa, w zależności od pacjenta, od 24 godzin do jednego tygodnia i pozwala na uzyskanie wzrostu sprawności mózgowej nawet o 20%. S - Fascynujące. Panie profesorze proszę nam zdradzić co skłoniło Pański zespół do podjęcia działań w zakresie stworzenia szczepionki na głupotę? P - W znaczącej mierze był to internet. Szerząca i upubliczniająca się głupota zalała plagą fora internetowe. Do czasów internetu ludzi z syndromem głupoty chronieni byli przez naturalną barierę - po prostu milczeli w towarzystwie zachowując głupoty jedynie dla swojej własnej wiadomości. Była to swego rodzaju reakcja obronna na ataki. Niestety kiedy pojawił się internet głupcy poczuli się anonimowi i zaczęli uzewnętrzniać swoje przemyślenia ponieważ sieć chroniła ich przed krytyką społeczeństwa. Poczuli się bezkarni. S - A czy kojarzy Pan jakąś konkretną sytuacje która była motorem do rozpoczęcia prac na szczepionką? P - Myślę, że mnie osobiście najbardziej poruszył fakt, że ludzie się rozleniwili. Kiedyś jeszcze starali się samodzielnie przezwyciężać swoje ograniczenia ale wraz z nadejściem ery internetu niestety zaczęli się nim wyręczać doprowadzające swoje komórki mózgowe do totalnej degradacji. S - To całkowicie zrozumiałe. Dziękuje Panu serdecznie za rozmowę i pozdrawiam. P - Dziękuje, do widzenia. jak znalazł ;P
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2012-06-04 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam dziewczynę rozumiem, że się zgłasza po pomoc. Sama w szkole nie cierpiałam wymyślania jakiś bzdurnych wierszyków, historyjek ani scenek. Po prostu nie byłam w tym dobra, męka to była dla mnie nieziemska.
![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
miss świata
S-spiker M-miss S: dzisiaj w studiu gościmy tegoroczną miss świata, Jadwigę Pomiętą, witamy pani Jadwigo, czy chciałaby pani odpowiedzieć nam coś o sobie? M: jesteśmy w radiu? czy widzowie mogą mnie widzieć? nie dokleiłam dziś rzęs s: ależ nie musi się pani tym teraz strofować, wracając do pytania, opowie nam pani coś o sobie? o swoim życiu? m: dzisiaj na przykład umyłam zęby s: to może czym się pani zajmuje tak każdego dnia? m: każdego dnia staram się by zażegnano konflikty na świecie i nakarmiono wszystkie głodne sieroty s: wspaniale, to może przybliży nam pani jak się pani do tego wszystkiego przyczynia? m: no takie różne, bo ostatnio to musiałam wziąść i ten no, takie różne, bywam tu i tam niektórzy to widzą i biorą ze mnie przykład s: nie posiadam się z radości. Jak już wiemy wzięła pani udział w tegorocznym konkursie miss świata i wygrała go pani. Słuchacze na pewno są ciekawi jak wyglądało to wszystko za kulisami m: no tak od początku to wzięłam taksówkę s: taksówkę i...? m: no i dojechałam na miejsce nie, a potem to już mnie wymalowali i ten i moja trenerka mi podpowiadała te bzdury że kocham wszystkich a potem to już poszło gładko s: Rozumiem, rozumiem... jak odeprze pani zarzuty że wyniki były sfałszowane? podobno pani tata zasiadał w jury m: jaaki tam tata od razu, że mąż mamy, to tata, to nawet nie rodzina s: rozumiem że nie przyznaje się pani do niczego? m: bez komentarza, ale zachęcam do kupna lakierów marki Piękna Jadwiga s: próbując przejść obok drażliwych tematów, może opowie nam pani, pani Jadwigo, w jaki sposób zwracali się do pani ludzie zza granicy? W końcu Jadwiga to typowo piękne polskie imie m: no w sumie mówili do mnie Dżejwiga, prosiłabym by od teraz pan się tak do mnie zwracał s: niestety nasz czas antenowy dobiega końca, dziękuję pani bardzo za wizytę a słuchaczy zachęcam do słuchania naszych audycji radiowych, do zobaczenia jutro o tej samej porze taki suchar, nienawidzę takich zadań ale tak bym to napisała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
na drugie mam Irena
|
Cytat:
![]() mi do głowy przychodzi jedynie konkurencja zwana plotką z programu kocham cię Polsko, niestworzone rzeczy tam mają ale ja weny nie miałam nigdy wypadek samochodowy zając jadący mercedesem rozjechał ślepą kurę szukającą ziarna ![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak piszecie jakbyś jedyne na świecie nie miały weny do "pierwszego zdania wypracowania"... no sorry ale jestem pewna, że 99% społeczeństwa miało ten sam problem w szkole i się jakoś żyło.. nie trzeba zaraz z tego powodu narzekać jakby trzeba było przez jakieś wybitne męki przechodzić ![]() ja wiem.. wystarczy włączyć tv przecież w PL od dobrych dwóch lat sobie jaja publicznie robią z wypadku samolotu z ponad setką ofiar.. albo ten.. wypadek pany Ewy F ostatnio jest na czasie.. ewentualnie w jednym z ostatnich odcinków XFactora prowadzący się nabijał z Patrica Swayze Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Na co dzień ''piąteczki i szósteczki'' i tak nagle kilku zdań nie umiesz złożyć.
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Napisałabym, ale nie chce mi się, bo co mnie to obchodzi?
No chyba że mi zapłaciasz, to owszem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki za pomoc wizażankom, które napisały audycję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
biegam dla Zabawy
|
Taaa, życie znając zwaliłaś stąd. I chętnie bym doniosła Twojej nauczycielce, jaka zdolna jesteś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi ten temat poprawił humor.
Aż przypomniały się czasy kiedy człowiek przyszedł do szkoły bez zadania i takie "audycje" na kolanach w pięć minut napisał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.