![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
maj ZAPACHY - flakony i odlewki różne
Nieaktualny
nowy wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post34895604 Edytowane przez _cup of tea_ Czas edycji: 2012-06-24 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: maj ZAPACHY - flakony i odlewki różne
Coś u mnie za Muglera?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Przykro mi ale nic mnie nie zainteresowalo (tzn. zainteresował Innocent ale zdaje sobie sprawe, że nie oddasz go za Si
![]() Edycja: teraz sie kapnełam, że chyba już Ci odpisywałam ale w starym wątku Edytowane przez ssue Czas edycji: 2012-04-29 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hej
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Playboy Play it spicy 30 ml z małym ubytkiem + kartonik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Thierry Mugler Innocent Illusion edt początkow 50 ml zostało tyle ile na foto
może coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hej ! Może zainteresowana bylabys burberry Classic za Innocent ? Podobna pojemność ale chętnie bym jeszcze dołożyła jakiś zapach / kosmetyk
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Czy możesz mi napisać,ile w tym zapachu jest klasycznego Innocenta?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Dzięki.Wiem,ze sama zaproponowałam Ci wymianę,ale tak sie teraz zastanawiam,bo już miałam sporo wymian w ciemno,które były nietrafione....CZy mogłabyś mi zarezerwować tego Innocenta góra do niedzieli.wiem,że to dość długo,ale raczej wczesniej nie uda mi się pojechac do Łodzi a tylko tam mogę je powąchać.Teraz znowu wolne dni ,wiec pewnie wysyłka i tak byłaby po niedzieli. A jak z trwałością tego zapachu? Mąż mi tu podpowiada,że może w piątek będziemy w Łodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety za podkład nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Nina Ricci L air du printemps - ok 2,5 ml (sampler z atomizerem) Chloe Neroli - ok 2,5 ml (sampler z atomizerem) daj znać czy pasuje Ci taka wymiana ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- ok, wrzucę zdjęcie w weekend ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
nic, pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś w moich wątkach za
Playboy Play it spicy 30 ml z małym ubytkiem + kartonik Chloe Neroli - ok 2,5 ml (sampler z atomizerem)? ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Dzięki za propozycję.Byłam dziś w Piotrkowie,bo tam jest najbliższyDuglas.Wściekła m się jednak okropnie,bo nie bylo tej wersji Innocenta.A miałam taką nadzieję,ze go powąchać....
Lady Million znam i baaardzo podoba mi się baza tego zapachu.Nie wiem,czy zużyłabym butelkę,ale tak z 5 -10 ml to z wielką przyjemnością.Twoją próbkę oczywiście przyjmę z radością.Dam Ci odp. najpóźniej w niedziele . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz coś u mnie?
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Podoba mi się Yves Rocher Neonatura początkowo 50 ml zostało tyle ile na foto. ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- To jest neonatura cocoon?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Trussardi nie jest jeszcze zaklepany.
Ale tak mniej więcej ile go zostało?Ze 35/50 ml bo ze zdjęcia ciężko mi określic? ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Kurcze tylko wiesz mojego trussardi jest wiecej więc pojemnościowo by mi sie to nie opłacało.Chyba ze mogłabyś coś dorzucić,jakis zapach? ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Podoba mi się paco rabanne pour elle ale wtedy to tobie się nie będzie opłacało
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.