|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Nowosc od BIODERMY korektor +podklad w jednym-Bioderma Al Correcteur 2 in1
BIODERMA Sebium Al Correcteur http://www.youtube.com/watch?v=hU46gj65-HE Wlasnie go wczoraj zakupilam
![]() Edytowane przez motylemJestemm Czas edycji: 2013-05-05 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Nowosc od BIODERMY korektor +podklad w jednym-Bioderma Al Correcteur 2 in1
TO WSPANIALE!!
Kurcze nie mogę wyjść z podziwu-jak Ty to zrobilaś! Opowiedz ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowosc od BIODERMY korektor +podklad w jednym-Bioderma Al Correcteur 2 in1
i jak wrazenia? dobry produkt?
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Wczoraj nalozylam go spieszac sie bardzo
![]() odcien ligt clair -jest troche za ciemny do jasnych karnacji ![]() + podklad fluid slabiutko kryje skora bardzo naturalnie wyglada jakby sie nic nie mialo na skorze naprawde nie podkresla nie wbija sie w pory w niedoskonalosci ,linie,zmarszczki itp ![]() ![]() + zauwazylam ze w ciagu dnia skora mniej swiecaca byla ![]() + jakby bardzo nawilzal skore leczyl lagodzil ja ![]() Zaplacilam za niego 13 € SKORA NIE WYGLADA NA JAKAS WYMALOWANA Owiele lepszy i ladniej wyglada na skorze niz Vichy normaderm-(on mnie posraznial duisl skore i wygladala niezdrowo) czy la roche posay-(on tworzyl u mnie maske i skora nienaturalnie wygladala niezbyt zdrowo zbyt szarawo )zalaczylam jego zdjecie -Sadze ze bedzie dobrym rozwiazaniem na urlop ,ale nie jako kosmetyk upiekszajacy Edytowane przez motylemJestemm Czas edycji: 2013-05-05 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
szkoda.
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A wiem co mowie bo moja skora jest bardzooo wymagajaca problematyczna wszystko ja podraznia... zapycha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez motylemJestemm Czas edycji: 2013-05-07 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.