|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
STYCZEŃ! Złotych łańcuszków!!! Zegarka, torby, lokówki,butów.
Poszukuję:
ŁAŃCUSZKA lub PIERŚCIONKÓW (ZŁOTE)- szukam na chcrzicny, komunie i osiemnastki!!!!! -czarnej zwykłej kopertówki -butów zamszowych, szpilek, 38 -sukienki gorsetowe na lato -sukienki koronkowej -ramoneski -ciepłych grubych skarpet -rajstop w serduszka lub kropki -torby, brązowej, mieszczącej a4 -grubej lokówki -paska najlepiej czarnego -marynarki pudrowej -jasnych treginnsow -czarnych conversow -zegarka -czerwonych okularów przeciwsłonecznych -zwykle sweterki, pudrowe, czarne -czarna skórzana spódniczka -spodnie czarne,burgundowe skórzana -bransoletki tylu charms -pierścionki, przeróżne, byle by nie imitujące złoto -ombre sweterki -kolczasta bransoletka - srebrna -komplet bielizny koneicznie czerwonej!! Góra rm S/M Dół M poza wątekim mam samsunga f330 Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-01-08 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ! Złotych łańcuszków!!! Zegarka, torby, lokówki,butów.
u mnie czarna kopertowka
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mam złoty pierścionek z diamentami i szmaragdem
buty 38-39, ale skórzane, na obcasie, nie szpilki - nowe torbę brązową mieszcząca A4 (materiał w kwiaty) - na razie nie mam zdjęć w wątku spódnica "skórzana" ale nie z prawdziwej skóry (raczej za duża) bransolety srebrne w stylu Pandora i posrebrzane Charms (część w wątku) Pierścionki srebrne i srebrne pozłącane U Ciebie podoba mi się maszyna, a jeśli umiesz i chcesz coś uszyć, też wchodzi w grę Bardzo proszę o odpowiedź W miarę możliwości na priv bo zaczynam się gubić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
U
![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.