|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wypadanie krótkich włosków
Dobry wieczór, z góry przepraszam jeśli taki wątek pojawił się już wcześniej
![]() Chciałam się spytać, czy wypadanie baby hair jest normalne? A jeśli nie to co na to poradzić? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
:)
|
Dot.: Wypadanie krótkich włosków
Jesteś pewna, że te krótkie włoski to baby hair a nie połamańce?
Moze napisz cos wiecej o tym jak to wyglada, o pielęgnacji jaka stosujesz. Moze zmieniłaś ostatnio jakis kosmetyk, sposob odżywiania sie? Im wiecej danych tym lepiej dziewczyny Ci pomogą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Moja pielęgnacja wygląda tak, że oleuję/oleuję (nie mam pojęcia jak to odmienić ![]() Nie mam już pomysłów co mam z nimi robić, kiedyś miałam bardzo gęste włosy, a teraz z mojej bujnej czupryny zostały resztki :/ Zaczęłam myśleć o wizycie u jakiegoś lekarza, ale nie wiem czy to dobry pomysł i czy za nad to nie "wyolbrzymiam" problemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
:)
|
O pielęgnacji sie nie wypowiem bo sama mam wiele problemów z włosami i tez pije pokrzywe i łykam tabletki ze skrzypem
![]() Natomiast wizyta u lekarza jest wg mnie bardzo dobrym pomysłem. ![]() Tylko nie daj sie zbyć recepta na jakies witaminki, niech ci lekarz da skierowanie na badania chociażby podstawowe. To sie zawsze opłaca robic przynajmniej raz w roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Daj znać co wyszło, mi też baby hair wypadają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja polecam TRYCHOXIN, ostatnio kupiłam w moim ulubionym sklepie LadySi. Różnica jest kolosalna. Włosy rosną jak szalone. Wcześniej na szczotce znajdowałam garście włosów. Teraz są odżywione i odbite od nasady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mi też wypadają baby hair często, podejrzewam że ma to związek z przetłuszczaniem... Może cebulki się zatykają łojem i obumierają
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.