![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dziwne objawy po seksie oraz duże przyrodzenie.
Witam, chciałabym się troszkę poradzić
![]() Mój dylemat to: Tydzień temu współżyłam z chłopakiem, który został bardzo hojnie obdarzony przez naturę. Podczas seksu czułam dziwne uczucie (dodam iż pierwszy raz ponieważ mój poprzedni partner miał małego penisa), niby przyjemność, lecz mówiłam aby przestał i nie wkładał całego. Po stosunku zaczęłam odczuwać ból pod koniec oddawania moczu, teraz pojawił się nowy objaw, uczucie jak by mi się chciało wypróżniać ( mimo iż oddawałam kał wcześniej) , idę do toalety i nic z tego. Czy któraś z Was miała takie objawy? Czy to jest spowodowane przez duże przyrodzenie partnera? Współżyłam z prezerwatywą, więc niby wykluczam jakąś chorobę ale nigdy nic nie wiadomo.. Jeśli moje pytania okażą się banalne to z góry przepraszam ale nigdy nie miałam takiej sytuacji...
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Dziwne objawy po seksie oraz duże przyrodzenie.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdy mój partner wchodzi we mnie do końca.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Obstawiam zapalenie cewki moczowej - infekcja zwane też infekcją miodowego miesiąca.
preparaty z żurawiną, non spa i dużo pic , ew. urofuragin brać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko lepiej sama do ksiązek zajrzyj moja droga. Rozmawiałam z lekarzem i nie słabe nawilżenie jest wynikiem tego dyskomfortu o którym mówię. Ale oczywiście ty wiesz lepiej jak długo partner mnie rozgrzewa i czy jestem odpowiednio nawilżona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nadal podważasz wairygodność? ![]() Proszę mi nie zarzucać, żebym się doedukowała, bo teraz nie trafiłaś z cenną radą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dajcie na wstrzymanie, dziewczyny. Jest czerwiec, mamy piękną, deszczową pogodę, aż chce się żyć tyle jest słońca, a Wy jeszcze jakieś spory
![]() Co do problemu Autorki, to myślę, że powinnaś przejść się do ginekologa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez elle elle Czas edycji: 2012-06-26 o 22:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
dobra ale autorka pisała że użyli prezerwatywy więc jaka znowu infekcja..
ja czasami tak mam że mnie boli w dole brzucha jak TŻ wchodzi za głęboko.. i czasami mam może nie ból ale taki dyskomfort pod koniec siusiania.. ale to trwa góra jeden dzień po stosunku.. nigdy mi się takie objawy nie pojawiły po tygodniu od stosunku.. co do kału.. myślę że skoro minął już tydzień to to nie ma związku z odbytym stosunkiem a ze zwykłym zaparciem.. olejek rycynowy jedna łyżka pół godziny przed nawiedzeniem muszli klozetowej i może się poprawi ![]()
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. ![]() Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam że mnie boli jak TŻ za głęboko wchodzi..
![]() jak tak głęboko wchodził to chyba pukał o mózg i jakieś ośrodki edukacyjne mi popsuł ![]() ![]()
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. ![]() Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przecież to wina słabego nawilżenia Twojej strefy intymnej! A nie tego, że masz taką budowę po prostu i że być może Twój partner jest dla Ciebie zbyt duży ![]() już,już do książek maszeruj mi tu! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
no nie mogę się doedukować..
ja już się edukowałam w tej kwestii .. ale TŻ musiał za głęboko wejść.. gdzieś do mózgu i mi uszkodzić jakieś tam coś.. i przez to teraz plotę takie głupoty że to przez jego spory sprzęt ![]() wygarnę mu to jak się spotkamy.. ![]() to wszystko jego wina ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w sumie to obie mamy uszkodzone mózgi przez penisy naszych facetów ![]() Noo, mojemu to się za to oberwie, że mi mózg uszkodził, niech ja go tylko spotkam ![]() taka 'gupia' jestem i niedouczona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Czuję się taka niedoedukowana po przeczytaniu tego wątku
![]() Autorko, a może ucisk podczas stosunku sprawił, że czujesz parcie. To się czasami zdarza. Problemy z pęcherzem też przechodziłam, ale urosept zapobiegawczo pomógł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
multitasking ninja
|
Moim zdaniem typowe objawy zapalenia cewki moczowej. Zdarza się po pierwszych stosunkach z nowym partnerem.
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No tak żebym zaraz nie wyszła na niewyedukowaną no to może wypowiem się z własnego doświadczenia ![]() Odczuwałam ból podczas stosunku w niektórych pozycjach i czasami dyskomfort również. Poszłam z tym do lekarza a ten mnie przebadał i wyszło że mam tyłozgięcie macicy. Taka moja uroda, to normalne doktor wyjaśnił że często jego pacjentki z tyłozgięciem przychodzą do niego i narzekają na ból. Dał mi w sumie jakieś antybiotyki bo było coś dodatkowo ale mniejsza z tym. Co do infekcji nie nabawia się ich tylko przy współżyciu ![]() Ale tak w ramach kontynuowania żartu może i mi coś w mózgu narzeczony przestawił że głupoty plecę ![]() ![]()
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Autorko- Tak jak któraś z wizażanek tu pisała...Może jesteś inaczej "tam" zbudowana i dlatego odczuwasz dyskomfort. Idź do gina. Edytowane przez Keithlyn Czas edycji: 2012-06-27 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Popieram przedmówczynie
![]() Mój TŻ też ma "bogate" przyrodzenie i kiedy wchodzi we mnie zbyt głęboko czuję ból i dyskomfort, bo czasami uderza o macicę, czy pęcherz ( aką mam już budowę). Dlatego wypróbowaliśmy wiele pozycji i teraz mamy swoje ulubione, w których nie odczuwam tego bólu, bo penetracja jest płytsza.. I wam też to polecam, jeśli planujecie kolejny raz ![]() Choć nie ukrywam, istnieje taka możliwość, ze mój TŻ również mi uszkodził mózg.. Zdaje sie to być zjawiskiem powszechnym wśród wizażanek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Radzę Wam iść się douczyć a nie się wymądrzać na wizażu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, co dolega autorce wątku, ale to, że kobieta jest tak skonstruowana, że może wejść w jej pochwę największy pyton na świecie i będzie miała z tego przyjemność jest nieprawdą
![]() ![]()
Jestem tu od 2009r. ![]() Edytowane przez klaustynka Czas edycji: 2012-06-27 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
ups...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
No to się ponabijalyśmy, haha jak fajnie. Można się uśmiać, że kobiety nie chadzają do lekarzy, można się uśmiać, że problemy na ktore wplywa i psychika i reakcje organizmu fizjologiczne czy stanowiące początek dolegliwości chorobowej są rozwiązywane są na portalu, można się uśmiać, że są kobiety, które oczekują poprawnej diagnozy po 1 wpisie bez badania, wywiadu etc, etc,etc Oczywiście, że można. Każdy wybiera doedukowanie albo śmiech
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.