|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Co w sobie zmieic?
Witam Was bardzo serdecznie
Dziewczyny czy mogly byscie mi doradzic co zmienic w swoim wygladzie?chodzi mi miedzy innymi o makijaz,fryzure jak i kolor wlosow i wszystko co dodalo by mi pewnosci siebie ![]() Przepraszam za brak polskich znakow ale niestety nie jestem na terenie PL Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Co w sobie zmieic?
Masz ładną cerę, kolor włosów wystarczy tylko pogłębić i dać troszke refleksu, ale zeby nie był za ciemny, podkreślić oko brązowym eyelinerem i tuszem, brwi mocniej pomalować brązową kredką, troszke różu na policzki, może jakaś pomadka w delikatnej czerwieni. Widzę, że masz też cienkie włosy, wiec stopniowanie odpada, najlepiej obciąć je na prosto , załączam zdjecie fryzury i makijażu
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
ja bym zaryzykowała z jakąś grzywka
miałaś kiedyś? jeśli tak wklej zdjęcie
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie masz ładną buzię i cerę. Zachowałabym kolor włosów, bo jest fajny, ale chyba masz troszkę zniszczone końcówki. Włoski ładne, można je maciupkę skrócić. Zamieniłabym okulary na soczewki
i dodałabym lekki makijaż. I byłoby już wg mnie bardzo ładnie. Takiego ładnego kształtu twarzy nie chowałabym pod grzywką - zwłaszcza, że lato idzie a przy cienkich włosach grzywki są bezlitosne
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Jestem za grzywką obojętnie w jakim wydaniu. Generalnie jesteś piękna i naturalna.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Jestes Bardzo ladna zadbana kobieta, ktora nie potrzebuje wielkiej metamorfozy a jedynie podkreslenia swoich atutow a zakrycia tego co powinno byc zakryte, czyli zdecydowanie rob ciezko prosta grzywke. Wloski masz delikatne z tego co widze na zdjeciu i cienkie, dlatego musisz miec ciezie do ramion, rowniez ciezki by nadac im optyczne objetosci. Pamietaj ze przy wysokim czole bawimy sie z grzywka by po prostu je skrocic, a w wypadku cienkich wlosow, pocieniowane wlosy tylko to bardziej podkreslaja robiac stronki. Kolor hmmm cieple odcienie napewno brazu, moze ciemnego blondu. Unikaj czerwonych reflesow na wlosach. To tyle z mojej strony w kwesti fryzjerskiej.
Aaa i jedynie moge polecic jeszcze suszarko lokowki do modelowania, ktora ulatwiaja prace z wlosami, aa super by bylo gdybys ppodczas modelownaia odbilaja wlosy troszke od nasady ))
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem za lekkim podcięciem włosów, Twój kolor mi się podoba, ale tak ja pisze maartucha - nie wybieraj nic czerwonego
Poza tym zmiana okularów na soczewki to też dobry pomysł wg mnie Wtedy będziesz mogła się pochwalić ładnymi oczami - zalotka i tusz je otworzą i masz bardzo ładny kolor tęczówki co do brwi na pewno warto je podkreślić cieniem/kredką, żeby były trochę szersze. I zgadzam się z opiniami, że bardzo ładna i naturalna Kobieta z Ciebie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
też jestem za przyciemnieniem brwi i soczewkami!
a włosy masz bardzo ładne, ja nic z nimi bym nie robiła, może ewentualnie skrócić ponieważ lato lato i tak jest poprostu wygodniej. ogólnie powinnaś być pewna siebie ponieważ jesteś naturalnie bardzo ładna! a to nieczęste zjawisko
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje Wam bardzo za mile slowa
![]() Niespodziewalam sie tego,a po waszych opiniach az sie lepiej poczulam ![]() Niestety ja mam bardzo niska samo ocene o sobie a dzieki Wam poczulam sie troche pewniej ![]() Jeszcze raz dziekuje z calego serca
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak mialam kiedys ale to bylo dawno dawno temu,wtedy jeszcze mialam blad wlosy ![]() A o to zdjecie: |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny bardzo Wam dziekuje za mile slowa
![]() Mam bardza niska samo ocene o sobie a dzieki waszym opiniom poczulam sie troche pewniej ![]() Jeszcze raz dziekuje
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020
|
- grzywka na bok twarzy
- ciemniejsze, bardziej podkreślone brwi - mocniej wytuszowane rzęsy i myślę , że będzie git Tylko broń Boże nie wracaj do tego blondu, bo wyglądałaś w nim mdło, obecny kolor jest ok.
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
-grzywka
-podciąć włoski -zapuścić i przyciemnić brwi -pasowałaby ci jakaś rudość, jasne brązy, ciepły blond |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Grzywka! Mi sie bardzo podobasz na tym drugim zdjęciu
Tylko potrzebujesz mocniejszego makijazu, zeby tak ,,mdło" nie wyglądac
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
grzywka oczywiście
![]() masz ładną buźkę, wszystko masz ładne, ale by sięgnąc ideału radziłabym popracować nad włosami. Próbowałaś kuracji na zagęszczenie włosków? Bo to jeden taki punkt, nad którym mogłabyś popracować Jak znasz dobrego deramtologa to wybierz się do niego, plus próbuj jakiś swoich sposobów na porost
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

Poza tym zmiana okularów na soczewki to też dobry pomysł wg mnie

=>