|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowe ekologiczne pieluchy Babydream!Hej dziewczyny!
Czy próbowałyście juz tych nowych pieluch z babydream? Co o nich uważacie? Ja wam chce powiedzieć ze kupilam je z ciekawosci cena byla kuszaca a i myslalam ze bedą równie dobre co zwykłe baby dream. A tu taka niespodzianka! ![]() Są sztywne, szorstkie i mały cały czas sie w nich obsikiwał. Czyli są wogóle nie chłonne a do tego znowu odparzenia od nich dostał! Nie polecam , nie kupujcie ich szkoda kasy.
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nowe ekologiczne pieluchy Babydream!
Dzięki za informacje, bo się nad nimi zastanawiałam, ale tylko z tego względu, że mam niedobór pampersów, a na razie nie ma żadnej promocji :/
PIELUSZKI Z PAMPERSA SĄ NAJLEPSZE! sama mam dwóch synów i w Huggies, które też są sztywne i twarde, też się młodszy obsikuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Sama uwielbiam te zwykłe babydream nie znalazłam lepszych a w dodatku tak tanich tez mnie kusiły te eko żeby wyprółbowac ale skoro nie warto to dzieki za info pozdr jesli mogę to proszę o głosik na Moja Wikusie https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-707385.html pozdr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pampers najlepsze ja kupuje te pomarańczowe. No ja bylam ostatnio w polsce na swieta i kupilam raz pieluszki bella hapy 3d flexi i byly rewelacyjne bardzo podobne do originalnych pampersa serio a cena byla za 62 sztuki rozmiar 4+ 39.90.
![]() Baby dream są dobre tez ale nie są takie przewiewne PS prosze na mojego malca tez zaglosowac https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-500990.html
Nie ma mnie dla nikogo.. Edytowane przez SugarbabyLove Czas edycji: 2011-01-18 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ja kupuje Dady z Biedronki i powiem, że jestem bardzo zadowolona. Mięciutkie i rzepy są i falbanki, takie jak pampersy. Sama bylam zaskoczona jakością, a wcześniej używałam Huggiesów i te Dady to o niebo lepsze. Odkąd spróbowałam Dady to tamtych nie chce znać
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
czy te ekologiczne babydream, to te zielone, w zielonej paczce?
jesli to te, to po prostu pomylka ![]() ja mialam 1 czy 2 i wiecej nie kupie, za sztywne i niewygodne z pewnoscia za to kupuje zawsze babydream w niebieskim opakowaniu i sa super mieciutkie; pampersow nien uzywamy teraz dostane do testowania ze *********u pampersy Sleep& Play, to bede sie mogla wypowiedziec co do jakosci tych pieluch |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to te zielone.. są straszne.. ![]() ja te normalne babydream są OK. ![]() codo sllep and play mogą być jak w polsce kupilam to powiem ze nawet sie oplaca za ponad 60 sztuk 40 zl u nas są paczki po 30 pare sztuk i kosztuja 7 euro. ale i tak je kupuje bo sa dobre ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
cze
co do babydrem to my kupujemy te bordowe i sa wporządku troszke sie tylko odgniatają na pupie, a z rosmana są też takie żółte baby diapers też nie najgorsze ,ale się zbijająa co do sleep&play to u nas sie nie sprawdziły strasznie wrzynały się te sztywne boczki bo nie mają gumek po bokach, chłonne owszem były ale dosłownie kaleczyły na bioderkach moją córcie bo jest troszke pulchniejsza. Pieluszki z biedronki dada te nowe teraz są świetne polecam ,mięciutkie ładne nie odciskają się na pupie i pachną aloesem i nie uczulają na szczęście no i są niedrogie bo za 54szt płaciliśmy niecałe 28zł. haggisy są do niczego gumki strasznie odciskają sie na pupie dosłownie wrzynają i te sztywne boczki bez gumek też nie są za wygodne. happy wydają mi się przereklamowane nie są zbyt przewiewne i czuc dosyc mocno wilgoć. jeszcze kupiłam helen harpwer ale to porażka nie dokładnie wykrojone nie oddychały prawdopodobnie napleckach i zrobiły mojej córuni brzydkie krostki które popękały. tyle z testowania ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
te polskie sleep and play to widze bez gumek na boczkach to do kitu te niemieckie są z gumkami ale za to sa w mniejszych paczkach.
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
babydream maja dluzesz boczki, i sa fajniejsze dla dzidziusia grubaska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
wydaje mi sie ze najlepsze rozwiązanie to niemieckie pampersy:
http://www.chiccomio.com.pl/pieluchy...kg-144szt.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.