|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Od porodu waga nie spada - pomocy!!
Witam wszystkich serdecznie, pisze bo sama już nie wiem co robić. Trzy lata temu urodziałam cudną córeczke cesarskim cięciem i od tego czasu marze by schudnąć do 52 kg. A najlepiej 50 kg. Teraz mam 156cm wzrostu i warze o zgrozo 60 kg. W ciąży przytyłam 17 kg, szybko zrzuciłam ponad 10 kg, ale teraz 5 kg ciągle tkwi we mnie a czasami i więcej. Mój główny problem to zapewne antykoncepcja hormonalna, przez którą ciągle mam ochote jeść i nawet jak nie jem to tyje... od samego powietrza. Zmieniałam tabletki i nic to nie daje, a wogóle z nich zrezygnować nie moge. Jestem leniem a nawet jakby mi się zachciało coś poćwiczyć albo poruszać się to nie mam za bardzo jak... bo dziecko ciagle ze mną a co z 3 latką można zrobić... ja pomysłu nie mam. Nie mam też silnej woli i motywacji. Kurcze ale nie moge na siebie patrzeć... nie lubie sie takiej i w nic nie wchodze. A przed ciążą ważyłam 48 kg to był cudowny czas i nie czułam się taka ociężała. Ma ktoś jakiś pomysł?? Moja kumpela twierdzi że musze się z tym pogodzić bo czasem bywa że te 5 kg zostaje na wieki po ciąży. Ja nie chce.. tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od porodu waga nie spada - pomocy!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2012-08-05 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.