|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
sukienka do cywilnego jakie dodatki
Hej wizażystki , proszę Was o radę jakie dodatki to tej sukienki. jakie buty czy biżuteria? Czy będą pasowały długie wiszące kolczyki?
http://www.raihan-wed.com/wp-content...dite-style.jpg |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sukienka do cywilnego jakie dodatki
Piękna sukienka! Ja bym nie zakładała do niej kolczykow. Postawiłabym na jakąś wyraziską bransoletke. Buty w jakimś żywym kolorze. Turkus, malina? Ale to zależy od Ciebie w czym dobrze się czujesz, jaki bukiet planujesz itp. Pozdrawiam!
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
dziekuję za odpowiedź, myśle o miętowych butach, na temat bukietu jeszcze się nie zastanawiałam. Z bransoletką to też dobry pomysł. Link do butów : http://allegro.pl/zielone-mietowe-sa...422432676.html
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
śliczna sukienka!!!
myślę, że długie kolczyki odpadają ze względu na to mocno zdobione ramiączko. Ewentualnie mogłyby być wkrętki w kolorze butów
|
|
#5 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
buty proponowałabym w żywszym kolorze, niż miętowe
troszeczke to wszystko mdło wygląda, jak dla mnie. malinowe wyglądałyby przepięknie![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka bardzo ładna
Z długich kolczyków bym jednak zrezygnowała, będą się gryźć z ramiączkiem ![]() Co do koloru butów... możesz poszaleć, mnie by się kobaltowe podobały
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym postawiła na delikatne wkrętki i do tego bransoletkę. Buty - jeśli chcesz pozostać "neutralna" i spokojna to te miętowe będą ok, ale jeśli chcesz żeby ten kolor było faktycznie porządnie widać to postaw na coś mocniejszego. Szafirowe, kobaltowe, do tego bukiet z wiodącym kolorem takim, jak przy butach.
Sukienka śliczna, btw
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
A wg mnie proponowane przez Ciebie buty będą idealne!
Postawiłabym na taki romantyczny look ![]() Gładko upięte włosy, kolczyki wkrętki - perełki (wiszące nie pasują ze wzgledu na dość bogato zdobione ramiączko), do tego bransoletka i miętowe buty. Bukiecik w pastelowych kolorach i będzie pięknie!
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżeli chodzi o sukienkę - bardzo ładna, uważam, że buty, które proponujesz bardzo ładnie pasują, malinowe też będą pasować. Jeśli chodzi o kolczyki, uważam, że długie nie będą tutaj pasować, bardziej skłaniałabym się do krótkich a najlepiej wkrętek. Do tego jakąś ładną bransoletkę i mały bukiecik.
PS. Gdzie kupujesz tą sukienkę? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.