|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Bułgaria , a może Grecja?
więc...tak tak już myślę o następnych wakacjach xD i nie wiem gdzie jechać. w sumie mam 3 pomysły, na 2 kraje - Grecja lub Bułgaria.
i w zasadzie myślę nad tak: jeśli chodzi o Bułgarię to albo z biura olimp albo z oktours, ale nie wiem co wybrać. Tzn. jestem chyba bardziej za ok toiurs bo hotel chyba lepszy? ale za to z Olimpu byłam w tym roku w Hiszpanii no i było zarabiście ale opiekunowie super i własnie , jacy sa opiekunowie z ok toursa? i w zasadzie bardzo by mnie ionteresowała wycieczka do Istambułu wtedy bo to już inne państwo... i czy ona zawsze jest organizowana, zawsze są chetni :P? bo nie chciałabym pojechać np. jedyna albo np. ja i jedna osoba oprócz mnie tylko xD a na Grecję to myślałam o Litochoro z funcluba ... no ale nie wiem, jak tam jest?ogółem? i opiekunowie też, jacy? i jak z dyskotekami, życiem nocnym, klubami itd?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bułgaria , a może Grecja?
Polecam Bułgarię z ok toursa, jeżdżę z nimi juz 2 lata i jest super. Opiekunowie super, na luzie.
Ja w tym roku jechałam do Istambułu i gwarantuję że jest DUŻO chętnych (: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
O opiekunach z Fun Clubu mogę ci powiedzieć, że są świetni! Raczej młodzi, na luzie, pozwalali na dużo, prawie w ogóle nie pilnowali nas
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hop cola a byłaś w bułgarii? wiesz może ile kosztuje obóz do bułgarii?
a z oktours w Bułgarii to jak się miało czas wolny? prawie cały czas, czy jak?i jak z alko?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
byłam w Bułgarii, obóz kosztował 1500 zł, dodatkowo jeszcze opłata klimatyczna 10 euro i ubezpieczenie 50 zł, czyli razem 1600 prawie. Ale teraz pod koniec wakacji obozy są tańsze ;p
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Poelcam Bułgarie z ok tours. bylamw tym roku!
Bylo za***iscie! Opiekunowie wyluzowani, ogolem atmofsera sympatyczna ![]() ![]() za rok chyba tez sie tam pojawie
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wiesz co, w Grecji nie byłam, ale w tym roku byłam w Błg i było mega! Za rok chyba tam wracam. A co do opiekunów to na to nie ma rady, raz trafiają się tacy raz tacy, także wiesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
A ja polecam Grecję, byłam w tym roku z harcturem. Luzy jak na wczasach normalnie, a w Grecji można się bezgranicznie zakochac, cudowne miejsce.
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Proponuję Grecję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Ja jestem zdecydowanie za Bułgarią. Byłam w zeszłym roku, co prawda zimą, bo w lutym z koleżanką się udałyśmy, ale było cudownie.
Wylądowałyśmy w Sofii oczywiście (swoją drogą okropne miasto), a potem pojechałyśmy do Pliovdivu autokarem - tam miałyśmy zapewniony nocleg w akademiku, w którym moja koleżanka mieszkała z innymi erazmusami. Plovdiv cudowny, szczególnie jak się go zwiedza po dwunastej w nocy. Pozostałości teatru rzymskiego naprawdę robią wrażenie. Koniecznie take trzeba odwiedzić nosense - najpopularniejszy klub w mieście. Równie piękne jest Veliko Tarnovo, mnóstwo przytulnych knajpek, w których można posłuchać dobrej muzyki i sączyć przepyszne piwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.