|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tresemme heat defence i cienie wibo
Witam,
chciałabym wymienić tresemme heat defence fioletowy pozytywnie oceniany na kwc niestety mi nie służy, pozostało ok. połowy, opakowanie jest ciemne i wydaje mi się że nawet więcej ale dokładnie nie idzie określić, cena nowego produktu to ok. 31 zł z allegro oraz cienie wibo metalic widoczne na zdjęciu również na kwc używał ich 4 - 5 razy kolory niestety nie pasują cena nowych to ok. 8,70 jeśli znajdzie się Zainteresowana wstawię zdjęcia kosmetyków mile by było gdyby znalazł się ktoś z Gliwic lub Zabrza aby móc się wymienić osobiście mile widziane propozycje za podobną wartość i zużycie produktów chciałabym również wymienić oba produkty za 1 razem aby nie trwonić pieniędzy na przesyłkę proszę ew. o informacje w tym wątku kogoś Zainteresowanego gdyż widzę że jest ich tyle i wiele w nich rzeczy że mam zawrót głowy do kogo tu ew. napisać Edytowane przez Ginger24 Czas edycji: 2012-06-20 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tresemme heat defence i cienie wibo
coś u mnie za tresemme?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj, podoba mi się podkład Bourjois, Healthy Mix odcień 51 (oraz parę innych rzeczy), nie wiem jednak jaki to kolor i sprawdziłabym w rossmanie czy mi odpowiada (może dam radę już jutro) i czy byś była w stanie go oddać za pół sprayu?
cienie nie interesują Cię? ew. z jakiego miasta jesteś? rozumiem że w 1 poście są wszystkie aktualne kosmetyki i lotion ze zdjęcia obok żelu flosleka nieaktulany? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Chimay
|
coś za tresemme?
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
To mi się nie opłaca, bo to jest połowa produktu za 30 zł, a u mnie prawie cały produkt za 2 razy tyle :/
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ok rozumiem przypatrzę się jeszcze raz Twojej liście kosmetyków
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- do kosovitz: spodobał mi się krem ale podejrzewam że nie sam Tressemme to za mało na wymianę? IsisPharma, Sensylia 24H (Krem nawilżający i wzmacniający przez 24 godziny skórę suchą i uszkodzoną) NOWY kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...sylia-24h.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Chimay
|
kremu za sam tresemme nie oddam, ale może masz poza wątkiem coś z mojej listy chciejstw?
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
do kosovitz:
hej ponownie, przejrzawszy Twoją listę i moją apteczkę mam chela cynk firmy Olimp nie używany 30 kapsułek (w tej chwili i tak zażywam żelazo i kwas foliowy ze względu na anemię) więc ew. to by Cię mogło zainteresować data ważności 27 02 2013 mam również zincteral i ascofer ale to raczej nie sądzę żeby mogło zainteresować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Chimay
|
no nie wiem, musiałabym się namyślić, bo jednak w tej chwili to nie jest dla mnie priorytetem, rozumiem, że poza tym nic z mojej listy nie masz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.