|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomoc w doborze biżuterii do sukni
Drogie Dziewczynki,
Chciałabym skorzystać z Waszego doświadczenia i dobrego oka mam wybraną suknię, w której się zakochałam i bukiet. Co do fryzurki to jeszcze się nie do końca zdecydowałam... mam dwie do wyboru no i nie wiem jakie do tego dobrać błyskotki... tak więc Z góry bardzo Wam dziękuję
Edytowane przez Funtazja Czas edycji: 2012-06-22 o 12:12 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomoc w doborze biżuterii do sukni
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
oszczędnie, bo suknia jest bogato ozdobiona.
też postawiłabym na gładki kok, w nim delikatny kwiat korespondujący kolorystycznie z bukietem i kolczyki jakieś małe, nawiązujące do zdobień na sukience na szyję nic bym już nie dawała |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie wybrałabym pierwszą fryzurę i strojne kolczyki, bez naszyjnika
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo Wam dziękuję za rady
no właśnie mój problem polegał na tym, że uznałam że na szyi musi coś być ale absolutnie wszystko wydawało mi się za ciężkie... bukiet w sumie nie zupełnie tak będzie wyglądał, bo będzie miał max 3 cymbidium a nie tak nawalone jak na zdjęciu ![]() a coś na dłoń? jakąś bransoletkę delikatną albo łańcuszek? czy odpuścić sobie zupełnie? |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Mam bardzo podobną suknię, troszkę mniej jest tych koronek na dole i na gorsecie. I też myślę o podobnej fryzurze, jakimś luźno upiętym koku, może gładki. I też mam problem z biżuterią, chcę coś eleganckiego, myślałam o małych perełkach, na szyję nic, albo też mała zawieszka, a co na rękę? Moja suknia jest w kolorze ecru więc dodatki będą w złotej oprawie, a tych jest mniej niż srebrnych...
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Suknia bardzo śliczna
![]() Wybrałabym do niej fryzurke tą pierwszą a biżuterie może coś w tym stylu ? http://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-...15577715_n.jpg
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Sliczna sukienka. Fryzura ta 1 mi sie podoba. Do tego dalabym skromniejsza bizuterie- wkretki (cyrkonie)+branzoletka.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sukienka piękna i bardzo strojna, też wydaje mi się że gładki kok lepiej będzie wyglądał chociaż ta pierwsza fryzurka bardziej mi się podoba ale to chyba troszkę lepiej się prezentuje z skromnymi, zwiewnymi i romantycznymi sukienkami A masz welon? Bo jeśli tak to już tym bardziej postawiłabym na gładki kok...Jeśli nie założysz nic na szyję to bransoletka wg mnie jak najbardziej może być strojna, ale jeśli będziesz miała już coś wyrazistego u góry to założyłabym delikatną cieniutka bransoletkę albo wcale. Ale to moje zdanie, a ja uważam że lepiej skromnie niż wyglądać przypadkiem jak choinka
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

mam wybraną suknię, w której się zakochałam i bukiet. Co do fryzurki to jeszcze się nie do końca zdecydowałam... mam dwie do wyboru