|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
WRZESIEŃ Kilka kosmetyków na wymianę
NIEAKTUALNY!!!
Do połowy października mam ograniczony dostęp do internetu, mogę nie odpisywać dłuższy czas Proszę o odpisywanie w moim wątku oraz o odpisywanie nawet, gdy nic u mnie was nie interesuje. Rzeczy wymienione/nieaktualne zaznaczam na szaro Wymieniam się również na ubrania (XS-M), ale nowe. Chętnie przygarnę książki. Mini wish kosmetyczna (raczej nowe produkty): - balsamy do ciała - żele pod prysznic - szampony do włosów przetłuszczających się - apteczne kremy matujące do twarzy - preparaty do usuwania skórek - kremy do rąk - Scholl, krem na pękające pięty Ale można kusić wszystkim ![]() Na wymianę mam: 1. Colour Alike, 2, użyty kilkukrotnie (data ważności: październik) 2. Colour Alike, 20, użyty kilkukrotnie (data ważności: październik) 3. Q, 150, użyty raz 4. Essence, czarny lakier pękający, użyty kilkukrotnie 5. Essence, Multi Dimension, 76 Cool and the gang, użyty raz 6. Catrice, limitowana kolekcja, C01 Forbidden Apple, użyty raz (krzywo ścięty pędzelek) 7. Joanna, Mgła stylizująca do włosów, wygładzanie. Użyta raz 8. Under Twenty, krem nawilżająco-matujący, nie widać zużycia, myślę, że max. 30-40% 9. 16. Fenjal, Sensitive Deo Pump Spray 24h, zużycie 10-15% 10. Idea Toscana, Moisturizing Body Lotion, 7ml 11. Idea Toscana, Normalizing Shampoo, 7ml 12. Pantene PRO-V, Aqua Light, maska do włosów cienkich i przetłuszczających się, 10ml 13. Bath Powder, Puder do kąpieli, cherry blossom & green tea - 1 opakowanie 14. Żelowy eyeliner Essence, czarny, zużycie minimalne, teoretycznie przeterminowany ze względu na okres otwarcia, ale jest świeży 15. Żelowy eyeliner Essence, brązowy, zużycie minimalne, teoretycznie przeterminowany ze względu na okres otwarcia, ale jest świeży 16. Czarny eyeliner Miss Sporty, użyty raz 17. Maseczka Shisheido 18. Bell, Perfect Skin, matująco-wygładzająca baza pod makijaż, użyta kilka razy, kończy jej się ważność za jakiś miesiąc albo mniej Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2012-10-14 o 18:50 |
|
|
|
#2 |
|
Blessed be the fruit
|
Dot.: WRZESIEŃ Kilka kosmetyków na wymianę
Joanna, Mgła stylizująca do włosów
cos u mnie? ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Nic niestety, pozdrawiam
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki, nic.
|
|
|
|
#8 |
|
Wieczne Kutango
|
niestety nic
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.