|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() * porada grzywka, co zrobić??* plotkowo proszę doradzić
Założyłam ten wątek na fryzjerskim ale tam cisza.
Więc ugryzę go ze strony plotkowej. Witam Mam pytanko do Was!! Mam długie włosy i grzywkę, sporą ciętą w trójkąt od góry/czubka głowy. Problem polega na tym,że często spinam włosy w kuc u góry wysoko. I w tedy moja grzywka nie wygląda fajnie, bo widać taki wielki trójkąt i włosy z boku co spięte są w kucyka. Tak brzydko to wygląda;/ Nie wiem czy dobrze tłumaczę. Jak powinnam zmienić cięcie by spinać, mieć grzywę i nie było takiego "dziwnego" trójkąta?? Proszę o radę, idę w śr, do fryzjera chce to zmienić ale nie wiem jak, ona też pewnie mi nie powie:P Dodam wygrzebane zdjęcia. Co z tym zrobić?? razi mnie to, bo chyba nie jest ok,ale nie wiem jak ma być;/ Naoglądałam się zdjęć w internecie grzywek i dalej nie wiem. Ikonki załączonych zdjęć Do celowo chcę taka grzywkę Ale,żeby dobrze wyglądała jak zepnę ją, nie tak jak teraz. Pooooomocy bo nie mogę na siebie patrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: * porada grzywka, co zrobić??* plotkowo proszę doradzić
Możesz ją spiąć, zaczesać na bok, albo zrobić w niej przedziałek i ułożyć na boki. Chociaż nie wiem, co Ci w tym przeszkadza. Każdy kto ma grzywkę i zwiąże włosy tak wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ale jak chcesz z grzywki na boku zrobić grzywkę na środku? Ekspertką fryzjerstwa nie jestem w żadnym wypadku, ale chyba musiałabyś zapuścić to, co masz, i obciąć tak, jak wymyśliłaś, z długich.
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko z trójkąta, na samym środku jak widać. Chce grzywkę ale zastanawiam się czy nie powinna być na prosto a nie z czubka głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Powiedz o tym fryzjerce. Ja kiedyś miałam z czubka głowy, teraz mam normalną. Zapuszczałam część grzywki.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Spróbuj może grzywkę taką, jaka jest w załączniku (nie musi być az taka gęsta, ważne by stopniowo była coraz dłuższa) . Ja mam podobną i dzięki temu jak czeszę się w kucyk/warkocz to nie widać tej jakby przerwy z boku. bo mi włosy płynnie przechodzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
przeciez wygladasz normalnie
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Charlotte York Czas edycji: 2012-06-19 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Razi mnie to jak zepnę,że widoczne są takie szpary, widać tak mocno skórę właśnie jakby miała rzadkie włosy,a mam bardzoooo ich dużo! ![]() Albo trójkąt powinien być niżej? Ale Ja nie chce zapuszczać grzywki na bok, chcę taka długą na wprost. Może na prosto powinnam mieć ją poprowadzoną?? ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
A dobrze będzie to wyglądać jak zepnę?? Edytowane przez czarna magda Czas edycji: 2012-06-20 o 09:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.