Annais Bridal Kristi - fryzura - cienkie włosy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-06, 17:09   #1
meala
Przyczajenie

Annais Bridal Kristi - fryzura - cienkie włosy

Drogie forumowiczki!

Powinnam chyba zacząć krzyczeć "pomocy!". Zarejestrowałam się na tym forum, bo już nie wiem kogo prosić o pomoc.

Pod koniec września tego roku biorę ślub.
Mam już suknię - Annais Bridal Kristi - http://www.annaisbridal.pl/pl/suknia...a.php?s=kristi
Do tego chcę mieć krótki welon, ozdobiony koronką podobną do tej, która jest na sukience.

Moim problemem jest jednak fryzura. Byłam u fryzjerki na próbnej i przyszłam z takimi zdjęciami:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/img/artykul/948/10-stylowych-fryzur-slubnych_8176_11.jpeg
http://img12.imageshack.us/img12/830...d097a511f9.jpg
Problem nie leży we fryzjerce (jest sprawdzona), tylko w moich włosach. Mam włosy do łopatek, ale bardzo cienkie. Na co dzień noszę bardzo roztrzepaną fryzurę z grzywką na bok, więc nie widać tego, że włosy są tak naprawdę marne. Mam wysokie czoło, więc żadna z fryzur, które do tej pory znalazłam w internecie mi nie pasuje - wszystkie mają podniesione włoski do góry nad czołem. Nawet te dwie fryzurki powyżej takie są. Próbowałyśmy z fryzjerką coś z tym zrobić i zostawić taką półgrzyweczkę, ale nieciekawie to wyglądało do tych dwóch fryzurek. Poza tym (nie da się ukryć ), że mam za rzadkie włosy na takie luźne koczki. No i musi mi się na czymś utrzymać welon...

Nie chcę obcinać włosów, bo dość długo już zapuszczam do ślubu i chciałam choć raz w życiu mieć długość dłuższą niż do linii brody.

Doradźcie coś, proszę!

Edytowane przez meala
Czas edycji: 2012-06-06 o 17:12
meala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-06, 22:06   #2
Ahri
Raczkowanie

Dot.: Annais Bridal Kristi - fryzura - cienkie włosy

Bardzo ładna suknia . Niestety szukam zdjęcia i nie mogę znaleźć tego co mam na myśli ... może byłaby dobra fryzura, że najpierw robisz loki, potem kręcisz pasmo w spiralkę i przypinasz? Coś w stylu co ma ta dziewczyna: Klik

Tylko zamiast podniesione do góry, opuszczone włosy i np coś w stylu tego co jest w dołączonym zdjęciu.

A nie chciałabyś np. dołożyć trochę włosów w stylu clip-in (czy tam clip-on )? Albo np. zrobić jakiegoś stylowego koka, dołożyć jakieś perełki i zrobić go na, takim jakby sztucznym koku (?) zapomniałam jak to się nazywa (coś w stylu takiej gąbeczki)?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gallery-74999840-500x500.jpg (32,4 KB, 53 załadowań)
Ahri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-07, 13:11   #3
meala
Przyczajenie

Dzięki Ahri! Mniej więcej wiem, co masz na myśli. W środę idę do fryzjerki i już jej powiedziałam, że nie wyjdę od niej nim nie będę zadowolona z fryzury.

Zastanawiałam się na clip-inami, ale moja fryzjerka jest sceptyczna. Chyba jednak je kupię i zmuszę ją, żeby jednak spróbować z doczepkami. Słyszałam też opinie różnych fryzjerek, że jak ktoś ma rzadkie/cienkie włosy, to klipowe zapięcia prześwitują wśród tych normalnych.

Czyli proponujesz coś takiego jak na zalinkowanym przez Ciebie zdjęciu ale z jakimś koczkiem?
Stary 2012-06-07, 18:44   #4
mala_biegaczka
Zakorzenienie

A ja tak z innej beczki - szyłaś tą suknię u jakiejś krawcowej na wzór kristi ? Bo ja się dowiadywałam i oni już nie szyją w salonie tej sukni, bo ona jest z 2009 roku chyba... Widziałam na all parę takich szytych, ale widać, że są źle uszyte i nie dorównują oryginałowi :/
A fryzura może taka, jak ma modelka? Jest bardzo delikatna, jak i suknia

http://allegro.pl/suknia-slubna-anna...371576689.html

Tutaj dziewczyna miała fajną fryzurę do niej Aczkolwiek mnie do niej welon nie pasuje. Jest delikatna bardzo i nie można przesadzić z dodatkami.

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-08, 00:44   #5
Ahri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meala Pokaż wiadomość
Dzięki Ahri! Mniej więcej wiem, co masz na myśli. W środę idę do fryzjerki i już jej powiedziałam, że nie wyjdę od niej nim nie będę zadowolona z fryzury.

Zastanawiałam się na clip-inami, ale moja fryzjerka jest sceptyczna. Chyba jednak je kupię i zmuszę ją, żeby jednak spróbować z doczepkami. Słyszałam też opinie różnych fryzjerek, że jak ktoś ma rzadkie/cienkie włosy, to klipowe zapięcia prześwitują wśród tych normalnych.

Czyli proponujesz coś takiego jak na zalinkowanym przez Ciebie zdjęciu ale z jakimś koczkiem?
Załączyłam jeszcze link do youtube . Kliknij w 'klik', ale w przeciwieństwie do niej (ona ma wysoko zaczesane włosy), żeby spuścić włosy w dół (tak jak na zdjęciu) . Sama się nad taką fryzurą zastanawiałam . Co do prześwitywań, jest taka możliwość, ale myślę, że jak się je dobrze wepnie, to nie powinno być takiego problemu.

Edytowane przez Ahri
Czas edycji: 2012-06-08 o 00:45
Ahri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-08, 13:49   #6
meala
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
A ja tak z innej beczki - szyłaś tą suknię u jakiejś krawcowej na wzór kristi ? Bo ja się dowiadywałam i oni już nie szyją w salonie tej sukni, bo ona jest z 2009 roku chyba... Widziałam na all parę takich szytych, ale widać, że są źle uszyte i nie dorównują oryginałowi :/
A fryzura może taka, jak ma modelka? Jest bardzo delikatna, jak i suknia

http://allegro.pl/suknia-slubna-anna...371576689.html

Tutaj dziewczyna miała fajną fryzurę do niej Aczkolwiek mnie do niej welon nie pasuje. Jest delikatna bardzo i nie można przesadzić z dodatkami.
Sukienka jest oryginalna, właśnie z 2009 r. Odkupiłam ją od innej dziewczyny. Jakie były jej wcześniejsze losy, tego nie wiem, bo każda dawna panna młoda twierdzi, że jest pierwszą właścicielką sprzedawanej sukni. Widziałam takie szyte sukienki na wzór Kristi jak szukałam swojej. Już na samych zdjęciach widać było różnicę. Naoglądałam się tego trochę i po jakimś czasie po pierwszym rzucie oka poznawałam oryginał i szytą na miarę (inna wstążęczka pod biustem, inna koronka).
Dzięki za propozycję fryzury, ale muszę mieć większy "bałagan" na głowie.

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Ahri Pokaż wiadomość
Załączyłam jeszcze link do youtube . Kliknij w 'klik', ale w przeciwieństwie do niej (ona ma wysoko zaczesane włosy), żeby spuścić włosy w dół (tak jak na zdjęciu) .
Aaaa! Nie widziałam tego wcześniej. Dobry pomysł!

Z chęcią przyjmę jeszcze inne propozycje.
Stary 2012-06-08, 15:29   #7
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Sukienka jest oryginalna, właśnie z 2009 r. Odkupiłam ją od innej dziewczyny. Jakie były jej wcześniejsze losy, tego nie wiem, bo każda dawna panna młoda twierdzi, że jest pierwszą właścicielką sprzedawanej sukni. Widziałam takie szyte sukienki na wzór Kristi jak szukałam swojej. Już na samych zdjęciach widać było różnicę. Naoglądałam się tego trochę i po jakimś czasie po pierwszym rzucie oka poznawałam oryginał i szytą na miarę (inna wstążęczka pod biustem, inna koronka).
Dzięki za propozycję fryzury, ale muszę mieć większy "bałagan" na głowie.
No dokładnie...ewentualnie te ramiączka bywają tragicznie uszyte.
Też mam takie włosy jak Ty i to, co napisałaś mnie przeraziło Ale ja mam jeszcze ponad rok na szukanie fryzury
Chociaż to z youtube fajne

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-08, 15:46   #8
meala
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Też mam takie włosy jak Ty i to, co napisałaś mnie przeraziło Ale ja mam jeszcze ponad rok na szukanie fryzury
Chociaż to z youtube fajne
Znajdziesz, znajdziesz! Ja szukałam już nawet na angielskich i francuskich stronach, ale wszystko takie jakieś... nie w moim stylu.
To z youtube'a niezłe, ale brakuje mi grzywki w tej fryzurze by była doskonała.
Stary 2012-06-08, 16:14   #9
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Znajdziesz, znajdziesz! Ja szukałam już nawet na angielskich i francuskich stronach, ale wszystko takie jakieś... nie w moim stylu.
To z youtube'a niezłe, ale brakuje mi grzywki w tej fryzurze by była doskonała.
A ja właśnie teraz jestem na etapie zapuszczania grzywki Noszę ją od 8 lat, ale do ślubu chcę się jej pozbyć. Doszłam do wniosku, że będę czesanie próbne mieć i wtedy jeśli się okaże, że bez grzywki źle, to zawsze można ją zrobić, a niestety w drugą stronę to nie działa
Teraz w lipcu jadę na wesele do kuzyna i tam zamierzam się czesać, to coś a'la te, które na ślub mi się widzę spróbuję A za rok już tak typowo ślubnie Chociaż ja welonu nie chcę, więc zwykłe czesanie wystarczy

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-06-09, 15:41   #10
naan0007
Raczkowanie

Cytat:
Drogie forumowiczki!

Powinnam chyba zacząć krzyczeć "pomocy!". Zarejestrowałam się na tym forum, bo już nie wiem kogo prosić o pomoc.

Pod koniec września tego roku biorę ślub.
Mam już suknię - Annais Bridal Kristi - http://www.annaisbridal.pl/pl/suknia...a.php?s=kristi
Do tego chcę mieć krótki welon, ozdobiony koronką podobną do tej, która jest na sukience.

Moim problemem jest jednak fryzura. Byłam u fryzjerki na próbnej i przyszłam z takimi zdjęciami:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/img/artykul/948/10-stylowych-fryzur-slubnych_8176_11.jpeg
http://img12.imageshack.us/img12/830...d097a511f9.jpg
Problem nie leży we fryzjerce (jest sprawdzona), tylko w moich włosach. Mam włosy do łopatek, ale bardzo cienkie. Na co dzień noszę bardzo roztrzepaną fryzurę z grzywką na bok, więc nie widać tego, że włosy są tak naprawdę marne. Mam wysokie czoło, więc żadna z fryzur, które do tej pory znalazłam w internecie mi nie pasuje - wszystkie mają podniesione włoski do góry nad czołem. Nawet te dwie fryzurki powyżej takie są. Próbowałyśmy z fryzjerką coś z tym zrobić i zostawić taką półgrzyweczkę, ale nieciekawie to wyglądało do tych dwóch fryzurek. Poza tym (nie da się ukryć ), że mam za rzadkie włosy na takie luźne koczki. No i musi mi się na czymś utrzymać welon...

Nie chcę obcinać włosów, bo dość długo już zapuszczam do ślubu i chciałam choć raz w życiu mieć długość dłuższą niż do linii brody.

Doradźcie coś, proszę!

Ta fryzurka którą zamieściłaś z kwiatem jest Twoja? Jeśli tak to jest przepięknie i w ogóle nie widać jakbyś miała cienkie włosy!!!
naan0007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-10, 14:10   #11
meala
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez naan0007 Pokaż wiadomość
Ta fryzurka którą zamieściłaś z kwiatem jest Twoja? Jeśli tak to jest przepięknie i w ogóle nie widać jakbyś miała cienkie włosy!!!
Właśnie nie moja. Znalazłam ją w necie i z tym zdjęciem poszłam do fryzjerki i poprosiłam, żeby zrobiła coś takiego. Spróbowała i wyszła tragedia...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 17:07   #12
naan0007
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie nie moja. Znalazłam ją w necie i z tym zdjęciem poszłam do fryzjerki i poprosiłam, żeby zrobiła coś takiego. Spróbowała i wyszła tragedia...
A może coś takiego
http://www.google.pl/imgres?hl=pl&cl...9,r:4,s:0,i:82

albo to

http://www.google.pl/imgres?hl=pl&cl...9,r:3,s:0,i:79

Jak coś wymyślisz koniecznie pokaż! Mam ten sam problem - cienkie włosy tyle, że moje są niewiele za linię brody. Mam jeszcze kilka mies ale będzie cud jak do ramion dorosną ;(
Stary 2012-06-11, 17:31   #13
Myszeczek
Raczkowanie

Hej! Ja jestem krótko po ślubie i miałam podobny problem Wymarzyłam sobie fryzurkę z loków zaczesanych na bok, ale okazało się że mam za krótkie i za rzadkie włosy... Miałam dwie próbne fryzury i szału to one nie zrobiły... Ostatecznie zmieniłam koncepcję, wybrałam gładkie uczesanie z welonem, i kwiatem wpiętym nad grzebyczkiem, z grzywką na bok. I wyszło mi na dobre, każdy mnie komplementował, a fryzurka pasowała do wszystkiego. Może pomyśl nad zmianą fryzury, niech fryzjerka Ci coś zaproponuje, doradzi do Twoich włosków... Sorki, ale jak masz marnie wyglądać w wymarzonej fryzurce, to lepiej zmienić i wyglądać super, prawda? Pozdrowionka
P.S. Wybrałaś przecudną sukienkę Naprawdę ma klasę

A do lata piechotą też se pójdę, a co mi tam...
Myszeczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-11, 21:13   #14
naan0007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Myszeczek Pokaż wiadomość
Hej! Ja jestem krótko po ślubie i miałam podobny problem Wymarzyłam sobie fryzurkę z loków zaczesanych na bok, ale okazało się że mam za krótkie i za rzadkie włosy... Miałam dwie próbne fryzury i szału to one nie zrobiły... Ostatecznie zmieniłam koncepcję, wybrałam gładkie uczesanie z welonem, i kwiatem wpiętym nad grzebyczkiem, z grzywką na bok. I wyszło mi na dobre, każdy mnie komplementował, a fryzurka pasowała do wszystkiego. Może pomyśl nad zmianą fryzury, niech fryzjerka Ci coś zaproponuje, doradzi do Twoich włosków... Sorki, ale jak masz marnie wyglądać w wymarzonej fryzurce, to lepiej zmienić i wyglądać super, prawda? Pozdrowionka
P.S. Wybrałaś przecudną sukienkę Naprawdę ma klasę
Myszeczek wkleisz jakieś fotki Twojej fryzurki?

Edytowane przez naan0007
Czas edycji: 2012-06-11 o 21:32
Stary 2012-06-13, 18:38   #15
meala
Przyczajenie

Cytat:
Jak coś wymyślisz koniecznie pokaż!
Byłam dziś u fryzjerki, obgadałyśmy temat jeszcze raz, przejrzałyśmy fotki i link. Zamówiłam sobie już clip-iny. Jak tylko przyjdą, to lecę do niej coś dalej kombinować.
Stary 2012-06-13, 20:33   #16
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dziś u fryzjerki, obgadałyśmy temat jeszcze raz, przejrzałyśmy fotki i link. Zamówiłam sobie już clip-iny. Jak tylko przyjdą, to lecę do niej coś dalej kombinować.
Koniecznie podziel się z nami efektem Ja mam identyczne włosy więc może mi się to przydać za rok

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-06-16, 10:44   #17
naan0007
Raczkowanie

Cytat:

Meala, fryzjerka powiedziała Ci, że zrobi z doczepianych koka? Moja stwierdziła, że to niemożliwe bo będzie widać miejsce łączeń ;( chyba muszę zmienić fryzjerkę ...
Stary 2012-06-16, 15:03   #18
meala
Przyczajenie

Cytat:
Meala, fryzjerka powiedziała Ci, że zrobi z doczepianych koka? Moja stwierdziła, że to niemożliwe bo będzie widać miejsce łączeń ;( chyba muszę zmienić fryzjerkę ...
Nie do końca koka, spróbujemy zrobić jakieś "kokowate" upięcie ze skręconych włosów. We wszystkich kompletach clip-inów są takie szersze treski i zapytałam ją, czy nie będzie tego widać, jeśli się włosy upnie. Moja fryzjerka powiedziała, że "no to dotniemy ją z boku tak, żeby nie było widać". naan0007, nie wiem, co wyjdzie z tej fryzury i czy faktycznie nie będzie widać łączeń - zobaczę, jak spróbuję. Moja fryzjerka też była sceptyczna na początku, ale później się przekonała do clipów na mojej głowie (przynajmniej wstępnie). Pewnie wszystko też zależy od fryzury. Jak w końcu pójdę do niej na kolejną fryzurkę, to zrobię zdjęcia i się przekonamy.
Stary 2012-06-17, 16:12   #19
Myszeczek
Raczkowanie

Proszę bardzo, wklejam swoją. Tak miałam na ślubie, a na sesji dwa parę dni później miałam swoje loczki upięte za uszy. I myślę że było ok.
Mam nadzieję że uda Ci się z tymi doczepkami, moja koleżanka takie nosiła i jak miała włosy w kitka to niestety było to widać, ale jak uczesze Cię fryzjerka to pewnie zna jakieś sztuczki by efekt był super Czekamy na relację
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura.jpg (78,6 KB, 65 załadowań)

A do lata piechotą też se pójdę, a co mi tam...
Myszeczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 17:07   #20
naan0007
Raczkowanie

meala - czekam z niecierpliwością na relację!
Stary 2012-06-18, 23:32   #21
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczek Pokaż wiadomość
Proszę bardzo, wklejam swoją. Tak miałam na ślubie, a na sesji dwa parę dni później miałam swoje loczki upięte za uszy. I myślę że było ok.
Mam nadzieję że uda Ci się z tymi doczepkami, moja koleżanka takie nosiła i jak miała włosy w kitka to niestety było to widać, ale jak uczesze Cię fryzjerka to pewnie zna jakieś sztuczki by efekt był super Czekamy na relację
A masz może zdjęcie swojej fryzurki z tyłu? Bo chciałabym zobaczyć jak wyglądała z tyłu
Ja niestety też jestem posiadaczką bardzo cienkich włosów i mam dylemat co do fryzury ślubnej. Najlepiej czułabym się gdybym miała włosy upięte na bok, ale nie wiem jak będzie to wyglądało przy moim "mysim ogonku"

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 18:29   #22
meala
Przyczajenie

Cytat:
meala - czekam z niecierpliwością na relację!
Wczoraj przyszły clip-iny. We wtorek idę do fryzjerki i dam znać, co z tego wyszło.
Stary 2012-06-24, 13:11   #23
naan0007
Raczkowanie

A ja idę w przyszłym tyg na konsultację ws zagęszczania włosów. Stwierdziłam, że tak nienawidzę swoich, że chciałabym żeby było ich więcej zawsze! Jeśli się uda je przy okazji wydłużyć o chociaż 5-10 cm będę mega happy. Przeczytałam na stronce jednego zakładu w moim mieście, że dają gwarancję, że wytrzyma to przedłużanie/zagęszczanie do nawet 6 miesięcy, a kosztuje to 350 zł. W takim zagęszczaniu zgrzewy czy co tam oni robią są mniej widoczne. Ale zapytam w czasie tej konsultacji czy nie będzie problemów ze zrobieniem ładnego upięcia....
Zostało 3,5 mies a moje włosy nie rosną i do tego prawie ich nie ma
Stary 2012-06-26, 12:16   #24
meala
Przyczajenie

Oto rezultat mojej dzisiejszej wizyty u fryzjera.
Do swoich włosów mam doczepione clip-iny. Reklamowane były jako naturalne, ale dopiero przy jakiejkolwiek stylizacji (miały być lekko nakręcane) lub myciu (unoszą się) da się poznać, czy są naturalne czy syntetyczne - tak ręką się tego nie pozna. Fryzjerka powiedziała mi, że one są takie pół na pół.

Co do fryzury - włosy miałam nakręcone na termowałki, później tylko upięte. Fryzjerka upinała mi je w różny sposób, ten, który jest na zdjęciu, to ten ostateczny. Niestety doczepiane włosy się trochę wyprostowały, ale podobno jak się je nakręci na całą noc, to wtedy będzie ok. Nie chciałam mieć zbyt mocno utrwalonej fryzury dzisiaj, więc moje naturalne włosy też się trochę wyprostowały (dziś u mnie duży wiatr...).

Ogólnie to jestem zadowolona. A co wy sądzicie o tej fryzurze?

Aa! I nie widać spięć od klipów.

Przepraszam za jakość zdjęć - robione kamerką z laptopa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 01wizaz.jpg (84,9 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 02wizaz.jpg (51,1 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 03wizaz.jpg (78,3 KB, 61 załadowań)

Edytowane przez meala
Czas edycji: 2012-06-26 o 12:28
Stary 2012-06-26, 13:20   #25
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Nawet nie najgorszej to wygląda Zdjęcie dość niewyraźne, ale nie jest źle Tylko te 3 kosmki takie stojące dziwnie wyglądają moim zdaniem, ale to Tobie ma się podobać Wiadomo, że to tylko próbna fryzura, w ostatecznej wersji, jak wszystko będzie pokręcone i utrwalone powinno być cud miód

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-06-27, 10:30   #26
naan0007
Raczkowanie

Mi też się podoba i niesamowite aż że nic nie widać!!!
Byłam wczoraj na konsultacji ws przedłużania - wydatek 800 zł, dziś byłam na kolejnej - 950 zl ;( Została mi jeszcze jedna dziewczyna, która zakłada i może się z nią umówię, że ona mi założy a ja kupię włosy w internecie ... Jak nie to kupuję clip -in ... Meala ile za nie płaciłaś?
Stary 2012-06-27, 19:54   #27
meala
Przyczajenie

Cieszę się, że się podoba

Cytat:
Jak nie to kupuję clip -in ... Meala ile za nie płaciłaś?
Z przesyłką ok. 120 zł. Wszystko zależy też od ich gęstości i długości.
Z tym, że to nie tak łatwo trafić na włosy w miarę dobrej jakości. Ja je kupiłam na aukcji internetowej. Większość wystawionych produktów ma w nazwie "naturalne włosy", niektóre "włosy jak naturalne" (widzisz słowo "naturalne", a nie zwracasz uwagi, że to tylko porównanie). Fryzjerka powiedziała mi, że te moje są takie pół na pół - trochę syntetyczne, trochę naturalne - choć na aukcji zarzekali się, że są naturalne i że mają na to papierek. Ale podobno są w miarę OK.

Edytowane przez meala
Czas edycji: 2012-06-27 o 19:55
Stary 2012-07-01, 09:46   #28
meala
Przyczajenie

Udało mi się zrobić jeszcze zdjęcie lepszym aparatem z tyłu.

I nie wiem dlaczego, ale w przeglądarce plików mam to zdjęcie pionowo, a tu odwrócone...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 26841.jpg (67,3 KB, 52 załadowań)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości