|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
I ja :)
Dziewczyny jakiś pomysł? Mam obecnie włosy w kolorze jasny brąz, faza zapuszczania więc wyglądam jak idź stąd i nie wracaj. W jakim kolorze i cięciu mnie widzicie? Z natury jestem bladolica, towarzyszą mi na facjacie przebarwienia i różowe poliki. Naturalnie mam mysie włosy, piwne oczy, ciemne brwi. Opalam się na czerwono.
Coś, ktoś? ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: I ja :)
ja się nie znam, ale w platynie- jasnej i bardzo zimnej- cięcie krótkie, zaczesywane na artystyczny nieład (szukam foty na necie, ale same lipy jakieś, powiedzmy mix:
http://imworld.aufeminin.com/dossier...2-151246_L.jpg i https://polki.pl/work/privateimages/...s/E/117126.jpg) bo to łatwe i przyjemne do układania, zwłaszcza jak mówisz jakie masz włosy, no, to w takim byś była lepsza od Marylin Monroe ![]() http://i.pinger.pl/pgr129/caf729ec00...ynMonroe12.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Platyna? Nie chciałabym aż tak rozjaśniać włosów bo są raczej liche, a ja jestem za leniwa żeby walczyć z żółtkiem na łbie.
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
a może szary? w sensie siwy. Odrosty nie będą się rzucać w oczy. Jak się podkreślisz różem, to powinno być cacy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
postawiłabym na jakiś płomienny czerwony kolor
![]() Piekne usta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
przepiękne! i śliczne brwi
![]()
![]() |
#7 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.sagatia.pl/allegro/dw787/10.a.jpg Koleżanka jak mnie ostatnio zobaczyła to zapytała czy to mój naturalny kolor włosów i kiedy znowu będę miała ciemneee bo wyglądałam jak suczka cokolwiek to znaczy (mój boże ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Brwi są akurat moją zmorą bo rosną w łuk, a ponoć nie można wyrywać ich po zewnętrznej stronie (te przy czole, jak to nazwać? ![]() No i teraz co do rudego... Wszyscy fryzjerzy świata póki co widzą mnie w jasnym rudym bądź czerwonym, łącznie z moim przyjacielem który jako fan rudych bab od kołyski chyba, ostro mnie gniecie. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
No widzisz, a dla mnie takie brwi to marzenie
![]() ![]() Wg mnie kształ jet bardzo ładny ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Na pierwszym zdjęciu wyglaasz bardzo ładnie, nic bym nie zmieniała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do rudości to szalenie podoba mi się kolor włosów Magdaleny Walach n tym zdjęciu na przykład http://film.interia.pl/telewizja/ser...h,1537546,3723 http://kobieta.wp.pl/kat,26397,title...wiadomosc.html Jakaś miazga, ale chyba nie dla mnie i bez rozjaśniania się nie obejdzie. Poza tym nie bardzo wiem co ona ma za rudy na łbie. ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Wyglądasz tak pięknie na pierwszym zdjęciu!
![]() Przypominasz mi rockabilly girl ![]() Nie zmieniłabym nic a nic, może odrobinę bardziej płomienny kolor
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Na tym pierwszym zdjęciu bardzo ładnie. Według mnie pasuje Ci ten kolor, ładnie się zgrał z kolorem Twojej cery
![]() olor Magdy Walach rzeczywiście bardzo ładny, ale taki odcień rudego nie każdemu pasuje. Jakoś nie widzisz mi się w takim kolorze. ![]() Ona ma inny typ urody, jasną cerę i oczy, taki delikatny. Ty za to masz bardziej wyrazistą urodę według mnie, ciemne oczy i wyraźnie zaznaczone brwi. I rudy może być ale coś z ciemnych odcieni. Nie wiem czy Ci się coś spodoba z tych odcieni, ale ja bym proponowała, żebyś albo pogłębiła kolor ten, który jest na pierwszym zdjęciu - na taki jaki jest na zdjęciu 1 moim. Albo zaszalała z tym kolorkiem na zdjęciu drugim, nie wiem czemu, ale jak tylko go zobaczyłam to od razu zobaczyłam w nim Ciebie. Ewentulanie kolorek ze zdjęcia 3 taki jaki ma Drew Barrymore ![]() Co Ty na to? Od razu mówię, że nie znam się na koloryzacji, tylko polegam na mojej intuicji ![]()
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Myslalam, ze to dwie rozne osoby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;35144368]Myslalam, ze to dwie rozne osoby ![]() Problem w tym, jak już wyżej wspominałam, że to nie był "prawdziwy" kolor. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() Ok, wierzę, ale nie zmieniam zdania i pozostaję przy tych odcieniach, które są na zdjęciach, powinny pasować według mnie ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() rzeczywiście ten kolor, co syklamen doradziała, to bardzo dobry pomysł ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Niedźwiadki, gdyby to było TAKIE proste to bym w te pędy już dawno pognała do jakiegoś mistrza nożyczek i z bani. Problem jest natury, że tak powiem duchowej i moi dotychczasowi fryzjerzy kompletnie nie mieli ze mną wspólnej metafizyki fryzjerskiej, a ja ustawicznie wracałam z rykiem i poprawiałam w dommowym zaciszu jestestwa na łbie. Insza inszość, że od niedawna jestem w Wawie i nie wiem gdzie mogłabym iść tu do fryzjera który jest kumaty i nie liczy sobie jak za zboże. Wątek polecający takowych mało mi rozjaśnia sytuację. Zdaje się, że jest to miszyn imposibul, a mnie pozostaje przyodziać burkę na łeb.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.