|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Ciuchy z DHgate pilne. Sherri Hill
Haj.
W poszukiwaniu sukienki na wesele natknęłam się na kolekcję sukienek od Sherri Hill. W Pl niestety te sukienki są bardzo drogie. I zaczęłam szukac i znalazłam je na stronie DHgate.com. Byłam pod ogromnym wrażeniem, ponieważ ciuszki tam są piękne i.. tanie. I bardzo chciała bym zamówic, jednak boję się, że przyjdzie mi jakiś lump zamiast ładnej sukienki. I pytanie do was: Czy zamawiałyście już tam jakąś rzecz? Czy mogły byście pomóc? |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciuchy z DHgate pilne. Sherri Hill
tam z tego co wiem ogłaszają się hurtownicy więc raczej nic sobie nie kupisz
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ciuchy z DHgate pilne. Sherri Hill
Chciałabym odświeżyć wątek dotyczący chińskiej strony internetowej DHgate . Postanowiłam zaryzykować i zamówić na tej stronie suknię ślubną. Do całej akcji namówiła mnie koleżanka, a ja jak zobaczyłam ceny też się napaliłam, bo wiadomo przy takiej okazji każdy szuka oszczędności. Jestem osobą ostrożną toteż wszystko przeczytałam z milion razy na stronie łącznie z regulaminem, zanim zamówiłam suknię. Na przesyłkę czekałam z niecierpliwością, a po jej otwarciu "o zgrozo"!!! Jeżeli chodzi o wykonanie sukni to jedyne co zgadzało się z zamówieniem to kolor. Zamiast sukni David Tutera 113210, otrzymałam coś co najwyżej można założyć na bal przebierańców a nie na jeden z najważniejszych dni w życiu
. Jestem załamana. Nikomu nie polecam tej strony. Na podstawie swoich doświadczeń przestrzegam inne Panny Młode przed zakupem sukni w Chinach. Wiem że niektórym z Was udało się dokonać takiego zakupu z sukcesem. W tej chwili walczę o swoje pieniądze. Mam nadzieję że je odzyskam. Pozdrowienia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

. Jestem załamana. Nikomu nie polecam tej strony. Na podstawie swoich doświadczeń przestrzegam inne Panny Młode przed zakupem sukni w Chinach. Wiem że niektórym z Was udało się dokonać takiego zakupu z sukcesem. W tej chwili walczę o swoje pieniądze. Mam nadzieję że je odzyskam. Pozdrowienia