|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zwrot spodenek zakupionych w internecie.
Witam, mam problem, a nie znalazłam podobnego wątku. Zakupiłam spodenki na portalu "szafowym", wg opisu spodenki były NOWE, ale bez metki o żadnej wadzie nie było mowy. Dzisiaj dotarły do mnie z okropnymi żółtymi odbarwieniami na dziurkach na guziki. Są to białe spodenki, więc są widoczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: zwrot spodenek zakupionych w internecie.
Hej. Najpierw powinnas skontaktowac sie moim zdaniem z osoba z która przeprowadzałas transakcje, moze udało by sie to jakos polubownie zalatwic lub Ty zwrocisz jej towar ona Tobie pieniazki.
Jesli nic nie zdziałasz pozostaje Ci wystawic tej osobie negatywa Kupujac używane rzeczy zawsze jest ryzyko ze towar nie bedzie taki jaki wydawał sie na zdjeciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Pani napisała, że są nowe i nikt ich nie nosił. Leżały w szafie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
No niestety nic nie zrobisz. Odyłać rzeczy i rządać zwrotu można jedynie jeśli był to sklep internetowy (lub allegro, ale nie aukcja!), tutaj jest to na zasadzie wymianki, więc raczej nic nie da się zrobić. Skontaktuj się jedynie z tą osobą, nawet kilka razy, jeśli nie zareaguje możesz spróbować delikatnie ją "postraszyć" prawem, ale więcej chyba nie da się zrobić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
nie da się nic zrobić, Pani napisała, że mam użyć wybielacza, bo ona sprzedała spodenki jako NOWE. Tylko nowe to one nie były
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nowe może i były, ale miały wadę, którą pani zataiła.
Nie wiem jak to rozwiązać, może skontaktuj się z UOKiK? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.