|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Uś prawo 2012/opolski
Cześć.
Wiem, że tematów tego typu mnoży się sporo szczególnie po wynikach z matury ale jeśli ktoś byłby uprzejmy przybliżyć mi progi punktowe zeszłoroczne z tych dwóch uczelni ( o UJ już zapomniałam bo WOS porażka) . I chciałam zapytać czy z takimi wynikami : Historia rozsz. 70% Pol.podst. 93% i matematyka podst.54% są szanse ?
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uś prawo 2012/opolski
Z tego co mi wiadomo, na prawo na UŚ w zeszłym roku przyjęto prawie wszystkich rekrutów.
Twoje wyniki złe nie są.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

Wiem, że tematów tego typu mnoży się sporo szczególnie po wynikach z matury ale jeśli ktoś byłby uprzejmy przybliżyć mi progi punktowe zeszłoroczne z tych dwóch uczelni ( o UJ już zapomniałam bo WOS porażka) . I chciałam zapytać czy z takimi wynikami : Historia rozsz. 70% Pol.podst. 93% i matematyka podst.54% są szanse ?