poszukuję dobrych mebli, jakie możecie mi polecic? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Dom, mieszkanie, nieruchomości

Notka

Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-07-28, 19:06   #1
ama444
Przyczajenie

poszukuję dobrych mebli, jakie możecie mi polecic?

nie długo przeprowadzam sie do nowego mieszkania i jestem na etapie poszukiwaniu mebli. Z jakiej firmy są według Was najlepsze meble, które nie rozpadną mi się po roku
ama444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-27, 14:04   #2
Dana2406
Przyczajenie

Dot.: poszukuję dobrych mebli, jakie możecie mi polecic?

To zależy jaki możesz przeznaczyć na to budżet. Warto poszukać w sieci polskich producentów mebli drewnianych. Drewno, to nie płyta, nie rozpadnie się tak szybko. Polecam markę MMI Sleeping. Mają prześliczne sypialnie. Jeśli masz w pobliżu Agatę Meble, też warto się wybrać, duży wybór mebli w szerokim przedziale cenowym.
Dana2406 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-06, 18:01   #3
JustynaDK
Raczkowanie

Ja kupiłam a Agata, z mebli jestem zadowolona, ale czekałam na meble ponad miesiąc, i jeszcze mnie trochę podirytowało że wydłużyli meblościankę o tydzień. Sofę chcieli żeby w szybszym terminie zabrała i płaciła dwa razy na transport bo im to wszystko leży w magazynie, ale się nie zgodziłam. Generalnie tak na oko w Ikeii za to samo zapłacisz 2 razy więcej niż w agacie. Ale mówię problem jest z czasem.
JustynaDK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-07, 08:32   #4
201803290936
Konto usunięte

BRW - są tacy, co chwalą, ale mam do czynienia z tymi meblami w pracy i wielu znajomych ma i nie zdecydowałabym się na nie. Słaby punkt? Brzegi, które "lubią" obłazić i przecierać się w zaledwie kilkumiesięcznych meblach. Teraz szukałam mebli do pokoju dziennego, miałam nawet upatrzony komplet od nich i jednak po obejrzeniu na żywo stwierdziłam, że nie wzbudzają mojego zaufania.

Agata - tu już prędzej znajdziesz coś solidniejszego, ale niekoniecznie taniego. Warto po prostu się przejechać, obejrzeć, "zmacać" interesujące Was modele. Jeden miałam nawet upatrzony, ale niestety wielkość szafki rtv nie była odpowiednia.

VOX - przybyłam, zobaczyłam (oczywiście wraz z TŻ) i zamówiłam. Design wiadomo, kwestia gustu, ale z kompletów, które oglądaliśmy w kilku sklepach, ich meble wzbudziły moje największe zaufanie co do jakości. Nie wiem, czy to średnio, czy już drogo, ale szafka rtv (długa) i do tego wysoka komoda kosztowały nas prawie 2 tysiące. Mebli jeszcze fizycznie nie mamy, więc wypowiadam się tylko na podstawie tego, co widziałam w dwóch odwiedzonych salonach tej marki.

OLX - jeżeli masz cierpliwość, nie zależy Ci na nowych meblach, to można tam upolować niezłe okazje. Obecnie użytkowana przez nas szafka rtv "chwilówka" kosztowała 25 złotych, jest w stanie dobrym plus.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2017-12-07 o 08:34
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-25, 13:30   #5
Naic
Przyczajenie

Sama mam u siebie w mieszkaniu szafę Indeco i jestem niej bardzo zadowolona. Największy jej plus to wielofunkcyjność oraz praktyczność. Korzystam z niej już od roku i nie miałam też jeszcze sytuacji, abym musiała zgłaszać jakąś usterkę. Teraz moi rodzice zastanawiają się nad zakupem szafy na wymiar i właśnie mebel Indeco Trójmiasto będę im polecała.
Naic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-06-05, 18:51   #6
KlaudiaW22
Przyczajenie

Hej!
Zakupiłam ostatnio szafę ARDEN ze strony rynekmebli24 xxx, jestem z niej mega zadowolona. Bardzo pojemna, solidna szafa. Przyszła bardzo szybko i została dostarczona przez przemiłych panów, którzy dodatkowo pomogli ją wnieść. Polecam z całego serca!

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2025-06-06 o 07:50 Powód: link
KlaudiaW22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-06-06, 08:49   #7
dzdzo
Przyczajenie

Ja ostatnio trafiłam na świetne meble ogrodowe w sklepie internetowym Ogrodolandia. Naprawdę jakość super - nieporównywalna w ogóle do mebli z sieciówek. Oprócz mebli znajdziecie tam też wiele innych elementów architektury ogrodowej.
dzdzo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości