|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Zmiana przychodni
Witam,
mam pytanie dotyczące zmiany przychodni lekarskiej - otóż postanowiłam zmienić swoją dotychczasową na inną, również niedaleko mojego miejsca zamieszkania. Jakieś było moje zdziwienie, kiedy dowiedziałam się na miejscu, że nie mogą mnie zapisać, ponieważ mają już wyczerpane limity pacjentów ![]() Byłam mocno zdziwiona, więc podziękowałam za informację i wyszłam, ale teraz się zastanawiam, czy przychodnia ma prawo odmówić zapisania nowej osoby? Z góry dziękuję, jeżeli ktoś coś wie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zmiana przychodni
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sprawdź na stronie nfz a jeśli nie znajdziesz odpowiedzi to napisz do nich maila mnie bardzo pomogli
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no tak, pod latarnią najciemniej
![]() na stronie NFZ znalazłam Vademecum, a w nim limit pacjentów na jednego lekarza (2750osób bodajże). Nie chce mi się wierzyć, że bądź co bądź mała przychodnia, w której teoretycznie dyżuruje 6 lekarzy, ma zapisanych do siebie ponad 16 tys. osób ![]() Tym bardziej, że w promieniu 3 km są jeszcze co najmniej 3 inne przychodnie ![]() No nic, będę szukała gdzie indziej ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.