|
Notka |
|
Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
(ro)BOT
|
Wiosna tuż, tuż - zacznij walkę z cellulitem!
Marzysz o pięknej, szczupłej sylwetce? Przestań marzyć, zacznij działać! Początek wiosny to najlepszy okres, aby przygotować ciało do sezonu bikini. czytaj więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna tuż, tuż - zacznij walkę z cellulitem!
Do tej sondy obok, to przydałaby się jeszcze opcja : "Miałam, ale pokonałam", może gdybym zobaczyła ile wizażanek miało ale już nie ma cellilitu, to zmotywowałoby mnie do walki z nim :P
#3 |
Zadomowienie
|
Popieram, brakuje opcji "miałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Niestety ale nie wierzę w cudotwórcze działanie kremów ani olejków - cellulit pojawił się u mnie w wieku dojrzewania, gdy byłam szczupłą płotką. Teraz z 15kg więcej tym bardziej się go nie pozbędę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Nie chce zapeszać, ale jak na razie mój sposób na celuli działa. niedawno zaopatrzyłam się w Spodenki wyszczuplające z neoprenu, które zakładam na mój ukochany step. Do tej pory uzbrojona (w przenośni i dosłownie) w spodenki byłam 6 razy w ciągu 2 tygodni na fitnessie - stepie i jestem bardzo zadowolona. Skórka jest gładka, a celulit o wiele mniejszy. Szybki efekt bardzo mnie zmobilizował - 3 x w tygodniu na fitnessie i codzienne smarowanie się kremami anty - to mój rekord życiowy.
Mam nadzieje, że w takim tempie znikania celulitu, w weekend majowy będę mogła pląsać w króciusieńkich spodenkach! |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Strata kasy takie spodenki. Już lepiej kupić sobie rajtki wyszczuplające. ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Mhy, ja też borykam się z cellulitem. Pojawił sie po odstawieniu antykoncepcji hormonalnej;/.Od półtorej miesiąca zaczęłam walkę. Codziennie ćwiczę-w domu przed tv parę minut, powolutku dokładam każdego dnia po dwa trzy powtórzenia. Jednak nie o tym chciałam powiedzieć.Zakupiłam na allegro robioną maść na te kobiecą przypadłość, "cellulit stop". Nie chciałam wierzyć w jej działanie bo w porównaniu do kosmetyków z drogerii czy apteki kosztuje grosze (jakieś 30 zł). Trzeba się tym nasmarować i owinąć folią spożywczą, na pół godziny.Maść pachnie kawą i cynamonem, daje wrażenie "grzania , pieczenia " skóry. Ale powiem szczerze 3 tygodniach stosowania, dwa razy na tydzień, ja naprawdę widzę efekt!!! Piję też czerwona herbate- ale do jej smaku to naprawde długo sie przekonywałam. Próbuję wielu rzeczy by latem wyglądać jako tako więc może i Paniom pomoże. Proszę trzymajcie za mnie kciuki bym wytrwała w tym dbaniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
No ja też używam foli, mam takie wrażenie ze serum głębiej wnika. Mi pomógł balsam z ziaji za niecałe 15 zł, liczy się systematyczność. Ja niestety zakończyłam kuracje jak zobaczyłam zadowalające efekty, i przestałam dbać o moje udka. Teraz zaczynam od początku, bo zdaje się że mam jeszcze większy niż poprzednim razem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Z cellulitem walczę już od kilku lat i kremy, których używałam nie dawały efektów. W zeszłym roku odkryłam Intensywną kurację antycellulitową Anew Clinical firmy Avon.... trafiłam w dziesiątkę!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
HeyAngel
|
Na cellulit jedną z najskuteczniejszych metod jest żelazko antycellulitowe. Na serię zabiegów trzeba trochę wydać co prawda i zabieg jest też trochę bolesny na początku, ale opłaca się cierpieć, ponieważ efekty są widoczne. Poza tym należy zmienić dietę i dużo się ruszać. Chociaż to można powtarzać do znudzenia.
![]() |
#12 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja jestem zadowolona ze spodenek, ale to chyba logiczne, że ubrania, które zwiększają wydzielanie potu w czasie ćwiczeń, potęgują ich działanie, do tego dodaję małą dietkę i balsamy - i to mój sposób na celulit. ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez oliwka_sliwka Czas edycji: 2012-03-20 o 18:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Na cellulit polecam kosmetyki firmy ABACOSUN np.
Ocean Spa - Maska antycellulitowa,Ocean Spa - Serum antycellulitowe, nie należą do drogich, dostępne dla każdej z Nas, przepięknie pachną! Kąpiel z użyciem olejków (max 30min) Olejek geraniowy (przechowywać w lodówce), cedrowy, cytrynowy (nie opalać się do 6h.) |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Z filiżanką kawy
|
A ja stosuje rozgrzewający antycellulitowy balsam Eveline. Taki w czerwonym opakowaniu. Naprawdę widzę efekty: napięcie skóry, wygładzenie. Wiadomo celullitis nie znikł całkiem, ale widzę poprawę, pomimo, że objadam się słodyczami i nie ruszam regularnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ja co dwa dni robię piling ciała kawą. lubię pić kawę więc fusy po niej wykorzystuję do peelingu. sama kawa jednak źle się rozprowadza po ciele, dlatego dodaje do niej żelu pod prysznic. ostatnio także do kawy dodaję olejek lawendowy - to taka moja mała wieczorna uczta. po 2 tygodniach wyraźnie poprawiła się moja skóra na udach pośladkach brzuchu, a i mój biust stał się bardziej jędrny. dodatkowo kolor skóry stał się bardziej "opalony" - przez co skóra wygląda zdrowiej. polecam
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Ja używam bioaktywny koncentrant z bielandy. Jest rozgrzewający lub zwykły, bo wiadomo, jeśli ktoś ma skórę wrażliwą może czuć nieprzyjemne mrowienie i skóra może mocno się zaczerwienić. Można kupić w Rossmanie. Polecam, bo widać efekty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Mam już troszkę...latek...a moja skóra jest gładka, jędrna...oczywiście w strategicznych miejscach są rozstępy po porodach...ale w walce z upływem czasu korzystam z domowego peelingu ...kawa + cynamon całego ciała, z masaży w czasie każdego peelingu...przynajmniej 5-10 minut, przeróżnych serum modelujących, ujędrniających...przeróżn ych firm...i kochane... ćwiczenia...codzienne + taniec . Pewnie można zrobić dużo, dużo więcej...ale większość nas nie może pozwolić sobie na kosztowne zabiegi ...więc pozostają zabiegi w naszym prywatnym łazienkowym SPA...pozdrawiam
![]() erfectaC]465210[/perfectaC] |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja mam 24lata i niestety używam balsamów na cellulit m.in. Eveline, perfecta slim itp. i niestety na pośladkaćh i udach mam coraz większy co bardzo mnie przeraża a jestem ogólnie szczupłą i zgrabną laską tylko ta pupa i uda z tyłu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
ja mam taki masakryczny cellulit ostatnio że nawet nie chce mi się go już smarować, bo pomaga mi tylko ziaja ,a cały dzień jestem na nogach, i prowadzę bardzo ruchliwy styl życia, ale jak tylko przestanę smarować, to za chwilę uda wyglądają jeszcze gorzej.
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.