|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomoc potrzebna od zaraz! Co według was do mnie pasuje?
Witajcie dziewczyny! Chciałabym poradzić się Was w sprawie metamorfozy. Chciałabym dowiedzieć się wielu rzeczy odnoście wyglądu, ponieważ mam niewielkie pojęcie o tym co jest dla mojego typu urody odpowiednie, a chciałabym poprawić swój wygląd. A więc zapytam ekspertek. Załączam zdjęcia, jedno bez makijażu, reszta z różnymi wariantami koloru włosów, abyście mogły mi doradzić na jaki kolor moge się przefarbować. Chciałabym dowiedzieć się od Was:
1. Jak malować się aby podkreślić moją urodę? 2. Jakie kolory cieni pasują do mojego koloru i kształtu oczu? Jakie kolory szminek na usta? 3. Jakie kolory ubrań będą do mnie pasować? 4. W jakiej fryzurze będe wyglądać korzystnie? 5. Który kolor włosów według Was mi pasuje? Mam nadzieję na pomoc z waszej strony, Serdecznie Dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomoc potrzebna od zaraz! Co według was do mnie pasuje?
ja bym postawiła na ten najjaśniejszy kolor.
w tym rudym ci chyba najgorzej albo to moje wrażenie ![]() Niestety na typach kolorystycznych się nie znam ale moim zdaniem patrząc na kolory koszulki kiepsko Ci będzie z czarnym przy Twarzy, biały ok. Domyślam się też że może Ci być dobrze w wyraźnych kolorach a nie stonowanych pastelach, łososiach czy beżach. Zaznaczam że to moje odczucie bo stylistką nie jestem
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
masz ładną buzie śliczne duże oczy i pełne usta, najładniej prezentujesz się we włosach w kolorze podejrzewam zbliżonym do Twojego naturalnego to jest zdjęcie nr 1,4 i 8. Bardzo pasuje Ci kreseczka na oku którą masz na tym zdjęciu, widać że masz w tym wprawe. Moim zdaniem pasuje Ci prawie każde cięcie włosów. Zostałabym przy długich, wystopniowanych włosach, jeśli chcesz coś zmienić to zostań przy kolorze z tych zdjęć które opisałam wcześniej a na to możesz spróbować nałożyć ombre.Co do makijażu jeszcze to proponuje naturalne cienie, makijaż typu nude. Na powieki odcienie złota,brązu, jaśniejszy pod łuk brwiowy i w wew. kącikach, pod spodem lekko podkreślić średnim brązem. Większość cieni w kolorze matowym, delikatny róż zbliżony do Twojego naturalnego rumieńca, i delikatny błyszczyk ewentualnie bezbarwny, i jesze możesz użyć korektora pod oczy, a wcześniej fluidu ale bardziej w typie kremów bb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że pomogłoby ci ustalenie typu kolorystycznego, zapraszam do wątku zbiorczego:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=678732&page=19
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
a ja myślę że kolor numer 7 by Ci idealnie pasował plus jakbyś jeszcze mogła zrobić ombre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
nr 4 kolor najlepszy i na taki bym stawiała
![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
moim zdaniem najładniej Ci w najjaśniejszym kolorze włosów. polecam żel ze świetlikiem na cienie pod oczami.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.