|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja lipcowa wishlista- ubrania L, książki i inne :)
Poszukuję :
Ubrania: - ogólnie wszystkie bluzki z cekinami, brokatem i innymi świecidłami ![]() - baletki, rozmiar 41 - bawełniane bolerko, długi rękaw najlepiej w kolorze czarnym Książki: - Magiczna gondola - Córka dymu i kości - Chemia śmierci -Igrzyska Śmierci - prawie wszystkie Moniki Szwaji - książki anglojęzyczne - kaczor donald giganty oraz gazety - wszystko Larssona - Cejrowskiego - ewentualnie ksiażki Cobena - Metro 2033, Piter itp. Reszta : Przyjmę również w kazdej ilości: - kaszki mleczno-ryżowe bobovita lub nestle - maszynki wilkinson xtreme 3 meskie ( oczywiście nowe ![]() - jedwab lub keratynę do włosów firmy Loton - ładnie pachnące szampony, nie muszą byc jakieś profesjonalne ;p - kremy do depilacji Vanity Laser Expert - owocowe lub czekoladowe żele pod prysznic - Yves Rocher woda perfumowana malina lub mango-marakuja z zielonego punktu - mulinę - cienie Sephora z brokatem W zamian proponuję rzeczy z moich 3 wątków ![]()
Wymiana Edytowane przez kajcymon Czas edycji: 2012-10-08 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
:)
|
Dot.: Moja lipcowa wishlista- ubrania L, książki i inne :)
zapraszam do mnie, bluzka Orsey z cekinami, sukienke reserved L z cekinami i inne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja lipcowa wishlista- ubrania L, książki i inne :)
u mnie bolerko czarne z dlugim rekawem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.