|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymianka H&M, Atmosphere, Cropp, Diverse, Stradivarius rozm. S-M
TWORZĘ WĄTEK - NIE PISAĆ
Witam w mojej wymiance! Zasady: - proszę o wysyłanie opisów, czasem mam słaby internet -nie mam przekupek, więc wysyłam pierwsza, ale jak wyślę skan nadania, to oczekuję, że też wyślesz do mnie rzeczy, nie zamierzam czekać ponad 2 tygodni -nie ignoruj mnie, ja zawsze odpisuję -wysyłam listem poleconym ekonomicznym, ew. priorytet, do 3 dni max, najczęściej koperta bąbelkowa -nie wymieniam się na siłę -mogę podać dla chętnych wymiary, zrobić zdjęcie na sobie -odpisujcie U MNIE -nie prasuję ubrań, w przesyłce i tak się pogniotą -nie odmieniam się, więc pytaj o jak najwięcej szczegółów WISH – za te rzeczy oddam dużo - czarne jeansy rozm. 36 - kolorowe jeansy – chaber, mięta, beż, fiolet , khaki lub takie same materiałowe, treglinsy -TOREBKI, najlepiej w bardzo dobrym stanie lub nowe, POTRZEBNE NA GWAŁT -balerinki, koturny, KLASYCZNE CZARNE OBCASIKI -nowe staniki lub komplety bielizny -srebrne kolczyki, ciekawe naszyjniki, szczególnie z piórkami, bransoletki plecione -cienie do powiek, perfumy, lakiery do paznokci -prześwitujące koszule z kieszonką -tuniki, szczególnie asymetryczne Noszę rzeczy w rozmiarze S, czasami XS, spodnie zdarzają się w rozmiarze M. Staram się wymieniać za rzeczy z wish, ale jeżeli coś mi się bardzo spodoba, to jestem skłonna zrobić wyjątek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.