|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jak spędzacie wolny czas? Korzystacie z życia?
Dziewczyny, jak spędzacie wolny czas? Macie wrażenie, że musicie wykorzystać każdą minutę i często spotykacie się z przyjaciółmi, macie masę zajęć typu fitness, kurs językowy, czy tam inne-których teraz jest mnóstwo. W każdy weekend robicie coś ciekawego, czy po prostu siedzicie w domu przed komputerem? Z książką?
Pytam, bo ostatnio stwierdziłam, że w ogóle nie wykorzystuję np. wolnych weekendów. Nie jezdzę co tydzień- a to nad wodę, a no ta rower a to wycieczka, a to coś tam. Zazwyczaj w piątki spotykam się z przyjaciółkami, czasem jakaś impreza, czasem gdzieś pójdę. No, ale to czasem, a nie zawsze. A jak jest z Wami? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak spędzacie wolny czas? Korzystacie z życia?
Są już wątki na temat form spędzania wolnego czasu.
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Robię to, co lubię. A nie lubię wychodzić za często z domu i spotykać się z ludźmi, więc najczęściej siedzę w domu, czytam itd.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Staram się wykorzystywać na maksa
Wychodzę bardzo często i póki co, bardzo mi z tym dobrze .
|
|
|
|
|
#5 |
|
zawsze mam racje
|
Dla mnie wychodzenie czy spotkania z ludźmi to nie jest odpoczynek, owszem dobrze sobie iść na zakupy i kupić coś ładnego, czy napić się w fajnym gronie.
Fakt, że się odstresuje, wybawię itd, ale żebym się czuła wypoczęta po tym to niekoniecznie. Najlepiej wypoczywam sama, ewentualnie może być tż ale jeśli za dużo nie mówi ![]() Gdybym po całym tygodniu- a mam trochę do pojeżdzenia tu i tam, jakieś spotkania i inne 'atrakcje' miała jeszcze w weekend na siłę wychodzić na kilkanaście godzin zawsze' 'bo tak wypada' to bym odpadła. Nie po to się tyle ładuje w wynajmy i kredyty, żeby z 4 kątów nie skorzystać
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Bardzo lubię przebywać wśród ludzi, często chodzę na basen, na rolki, dwa razy w tygodniu chodzę do mojej kochanej Szkoły Języka Francuskiego, czasami po zajęciach zamiast do domu idziemy z ludźmi ze szkoły na lampkę dobrego wina, jak tylko mam dłuższy weekend i fundusze staram się latać do taty, przez długi czas co tydzień spotykałam się z koleżankami z LO na piwo, z najbliższymi przyjaciółkami też zwykle raz w tygodniu przynajmniej się widzimy. Teraz jak było EURO to nie miałam czasu na nic, oglądałam każdy mecz, czasem sama, zwykle z kimś, ale nawet jeśli oglądałam sama to dla mnie też to jest organizacja czasu, bo robię to co lubię. Ale czasem mam takie dni, tak jak dzisiaj, kiedy po ciężkim tygodniu i weekendzie mam ochotę zaszyć się w domu sama, z książką, z "Seksem w Wielkim Mieście" albo z najbliższą rodziną i po prostu odpocząć.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

.