![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Radyjakna zmiana
Witajcie
![]() Pisze zeby poprosic Was o pomoc... w czym? sama nie wiem, chce zmiany. Same wiecie, czasem kobieta ma ochote zmienic cos w sobie... ![]() Moze cos z wlosami, moze mi powiecie jakie kolory mi pasuja... makijaz delikatny czy ostry itp ![]() Wszelkie rady mile widziane ![]() Okey zaraz dodam zdjecia.... ale sa one malo aktualne... Mam niebieskie oczy, brazowe wlosy, jestem blada ( myslalam o solarium raz w tyg zeby nabrac koloru) dla porownania dam jedno zdjecie w krotkich wlosach, jedno w srednich i trzecie w dluzszych.. ja narazie jestem najbardziej podobna do tego zdjecia z dluzszymi... mam takie do ramion, spiete.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Radyjakna zmiana
Ja sie tylko chce troszke wtracic
![]() Piszesz, ze jestes blada i myslisz o solarium. Jak Cie rodzice stworzyli bladolica, to tego nie zmieniaj na sile ![]() ![]() Zycze udanej zmiany ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
mi się podobasz w blondzie i napewno długich wloskach, co Ty na to ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
kiedys myslalam o blondzie ale zastanawialam sie czy nie jestem za blada...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
cześć a więc ja wyraże swoją opinie
![]() włoski widzę żę nie masz zbyt grube i gęste więc najlepiej wygląda taka średnia fryzka. jeszcze chciała bym wiedzieć czy są one z tendencją do wywijania sie czy raczej są proste... pasowała by Ci grzyweczka nie gęsta lecz taka lekka. włoski najlepiej takiego kolorku:http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura56677.htm i atkie obcięcie:http://ikf.com.pl/fryzury-grzywki/fryzura63542.htm co do makijazu to do bladej cery nie powinnas malować się na czarno.. na twarz dawaj podkład ale absolutnie nie może być ciemniejszy od Twojej karnacji ..jak najbardziej zblizony a na policzki nakładaj taki brzoskwioniowy róż ale w minimalnych ilościach ![]() http://ikf.com.pl/makijaze/fryzura57311.htm http://ikf.com.pl/makijaze/fryzura54738.htm http://ikf.com.pl/makijaze/fryzura27669.htm mam nadziję że cośnie coś doradziłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
z jednej strony wywijaja sie do srodka gdy mam krotsze wlosy a zjednej do zewnatrz.... hehe ale to chyba tylko po umyciu glowy, nie wiem nie zwrocilam za bardzo na to uwagi, a wlosy to ja raczej zadsze mam
![]() ![]() ![]() katttkaa a jak moge uzyskac taki kolor wlosow ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-07-03 o 20:22 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Z kaczątka choć troszkę w łabędzia? Pomóżcie prosze:)
Hmm co by napisac o mnie, mam raczej jasna karnacje, widac na zdjeciu.... oczy niebieskie, wlosy jasny braz albo ciemny blad sama nie wiemw sumie...
jak widac troche mnie wysypalo teraz eh.... jakie porady bym hciala otrzymac? w sumie za kazda byla bym wdzieczna, pod katem sciecia, makijarzu,pasujacych kolorow do mnie i czekogolwiek, co Wam tylko wpadnie do glowy... Jestem z chlopakiem 4 lata i czuje sie tak jak bym przestala mu sie podobac, a moze sie przyzwyczail? chciala bym sie jakos zmienic wlasnie dlatego i dla samej siebie... mi sie marza dluzsze wlosy ukladane na wiekszych walkach ( albo trwala) o kolorze czekoladowego brazu albo cos podobnego.... poradzcie prosze, a moze macie jakies swoje lepsze propozycje... wklejam jak wygladam z rozpuszczonymi wlosami, z boku i zdjecie jakie strasznie mi sie podoba.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
Lokalizacja: pochodze z Zar (lubuskie), a mieszkam od ponad 7 lat w Berlinie (niemcy)
|
Dot.: Z kaczątka choć troszkę w łabędzia? Pomóżcie prosze:)
![]() ![]() mysle ze kolor wlosow ktory zalaczylas na tym zdieciu " co ci sie marzy" by do ciebie pasowal ![]() problem naturalnie tkwi w tym ze masz krotkie wlosy ... przedluzanie jest drogie a zapuszczac je musisz dlugo dlugo ![]() ![]() ![]() ![]() hmm ![]() ![]() ![]() blyszczyki powiekszaja optycznie usta ![]() troche podkladu na twarz, i jak ci cos wyskoczy to mozesz to zamaskowac korektorem. Mozesz stosowac tez roz na policzki wpadajacy w lekki braz. co do makijazu oczu mozesz sie pobawic ![]() ![]() pobaw sie pastelami,odcieniami blekitow,mysle ze brazy tez by byly okej... zlota ![]() tusz pogrubiajacy rzesy.... ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
przypominasz mi bardzo Christinę Ricci, może to jest właściwa droga? Przeglądnij sobie parę jej zdjęć, może wpadniesz na jakiś ciekawy pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Do fryzury którą załączyłaś rzeczywiście długo będziesz musiała włosy zapuszczać. Natomiast teraz powinnaś zainwestować w korektor pod oczy. Doda świerzości spojżeniu oraz całej twarzy. Do tego jakiś lekki fluid lub krem tonujący aby wyrównac koloryt cery. Regulacja brwii i henna też zalecana. Co do koloru włosów i makijaży ciężko mi doradzić bo zdjęcia robione są w strasznie sztucznym świetle.
Jeśli tak zależy Ci na popraiweniu wizerunku to mozę poeksperymentuj w ubraniach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
wyciagnij to cos z brwi, paskudnie wyglada
![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
w pierwszej kolejności powinnaś zająć się stanem Twojej cery. musisz liczyć się z tym, że włosy jak na załączonym zdjęciu będziesz mieć dopiero za rok czy dwa, wtedy też tendencje w modzie mogą się zmienić i może wyczarujesz na długich włosach inną fryzurę. dlatego też jeżeli chcesz teraz przejść metamorfozę(a tak jest, bo napisałaś ten post) musisz pomyśleć o jakiejś fajnej fryzurce z krótkich włosów. zgodzę się z iris_ek, że przypominasz Christinę Ricci, można też znaleźć w Tobie rysy Małgorzaty Foremniak czy Michele Pfeifer. dlatego mogę stwierdzić, zwłaszcza patrząc na zdjęcia Christiny, że będziesz lepiej wyglądać w ciemnym blondzie. namawiam Cię na rozjaśnienie włosów o 2 tony lub przefarbuj je na "karmelkowy" tylko żadnych pasemek! możesz zrobić sobie fryzurkę jak pani Foremniak ale w kolorze podobnym jak Christina tylko jaśniejszym.
makijaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Karola0 wiem ze mam go za nisko bo to robila mi kolezanka eh...
![]() dziekuje za wszystkie dotychczasowe rady, sa dla mnie cenne ![]() dziekuje ze poswiecilyscie mi chwile swojego czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
a moze ktos jeszcze podsunie jakas prpozozycje
![]() wogole nie wiem jaki mam typ urody, moze ktoras z Was sie zna na tym? byla bym bardzo wdzeczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
moim zdaniem lato
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
trudno określić typ urody, szczególnie przy zdjęciach ze sztucznym światłem. Nie widać dobrze koloru oczu, zabarwienia cery... wydaje mi się, ze jesteś zbyt "ciepła" by być latem, no i masz za ciemne włosy... ale ja się na tym dobrze nie znam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
nie rób nic z włosami oprócz układania (jakaś pianka, dodanie objętości) , tylko je zapuszczaj! ślicznie będzie Ci w takich długich włosach. z regulacją brwi nie przesadzaj, bo cienkie wyglądają kiczowato (spojrz na modelki, większośc z nich ma gęste, grube i piękne brwi). używaj kremu koloryzującego, żeby wyrównac koloryt cery no i jakis puder w kamieniu albo sypki, zeby ją zmatowic. pasowalby Ci też brązowy róż. wyjmij to żelastwo z twarzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
...a moze wlasnie nie te pastelki i połyski, tylko jakiś mocny akcent. Czarna krecha wokół oczu, albo krwistoczerwone usta. Oczywiście dopiero po doprowadzeniu cery do perfekcji (makijażem może być
![]() ![]() ![]() ***co do tej krechy, to oczywiście i w brązie może być. tak normalniej. ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-07-03 o 20:23 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Skopiowałam Twoją fotke i ja proponuje taką przemiane ,troszke ciemniejsze kolory cieni, brązy czy coś w tym rodzaju , a włoski bym troche ścięła i pasemka ;] to taka mała przeróbka;]
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem też dobrze pod warunkiem, że te pasemka nie będa jakoś bardzo kontrastowały z kolorem całych włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
ja natomiast uwazam, ze przedewszystkim trzeba dodac troche koloru skorze, (i tu zaraz zostane zjechana) delikatna przygoda z solarium aby delikatnie opalic twarz
![]() ![]() to moja koncepcja... i do tego moze smienic troche styl ubierania sie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
dziekuje dziewczyny za wszystkie rady
![]() ![]() hmm scinac nie che, faktycznie bede zapuszczac.... ale te kolory, henna i wszystko inne bardzo dziekuje, przyda sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
a ja pozwolę sobie dopowiedzieć, że uważam, ze pasemka nie są dla Ciebie...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Pomocy fryzura i kolor
Witam
Jak kazda kobieta potrzebuje dokonac w sobiezmiany,wlosy mi strasznie odrosly i musze nadacim jakis nowy ksztalt. zastanawiam siemiedzy prosta fryzura z grzywka amoze cos bardziej odwaznego i wymyslnego? co myslicie? mam wlosy za ramiona i za bardzo zdlugosci scinac bym nie chciala, alepokombinowacmozna... mam wysokieczolo i jestem raczej blada, aczkolwiek niecalkiem biala jak sciana.mam niebieskie oczy. chciala bym zmienictez kolor, myslalam o farbue Garniec 100_ color miedziano zloty blond, dobra dodaje zdjecie farby i moje. dziekuje za pomoca jak cos jeszcze innego wpadniewam doglowy chetnieposlucham... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy fryzura i kolor
Moim zdaniem rudości(bo tak wyglada ta farba) odpadaja. Pomyslalabym o brazie, przedizlaek na bok. Moje propozycje fryzur i przykladowe farby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ta pierwsza fryzura mi sie podoba... dziekuje
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem nie pasuje, ale zamiesc moze lepsze zdjecia(z bliska, spiete wlosy) a jakas mila Wizazanka na pewno pomoże Ci w doborze fryzury robiac mala symulacje, ja niestety nie potrafię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Nie będzie Ci pasowało w rudych włosach.. Ja bym postawiła na ciemny blond/ jasny brąz. Dodaj zdjęcie ze spiętymi włosami,przy dobrym świetle-wtedy zrobię Ci symulację
![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
A moim zdaniem baaaardzo by Ci pasowało w rudym
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.