![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wielkie odchudzanie od 2.07.2012r!
Kto się przyłącza? Od dzisiaj zaczynam dietę dukana. Jeśli ktoś chce się przyłączyć aby było raźniej (niekoniecznie musi to być Dukan) to zapraszam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wielkie odchudzanie od 2.07.2012r!
Witaj!
Ja praktycznie zaczęłam od wczoraj, mogę się dołączyć? Nie jestem na Dukanie tylko na własnej diecie, którą sobie skomponowałam. Na Dukanie wytrzymałam 3 dni ;P za dużo białka, nienawidzę mono diet ale trzymam za Ciebie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jeżeli można to się dołączę
![]() ![]() a w grupie to chyba raźniej będzie ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja też się dołączę
![]() W sumie zaczełam już od wczoraj ale razem bedzie raźniej ![]() Postawiłam na ruch. Obecnie mam wakacje więc mam dużoo czasu na zadbanie o siebie. Rano rolki + ćwiczenia na brzuszek a wieczorem rower lub rolki tak z godzinke. Co do jedzenia to ograniczam słodycze do minimum i zakupiłam cedrix plus. Mam nadzieje że zbedne kg pójdą precz a i mięśnie wyjdą na wierzch ; ) Więc powodzenia kochane ! Trzymam za was kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja się przyłączę !
![]() Stawiam na ruch ! Rano rolki ok pół godziny + ćwiczenia na brzuszek, wieczorem godzina rowerku albo rolek. Do tego zamiast słodyczy zajadam marchewkę. Tak bo zdrowo. Przynajmniej się staram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jasne, zapraszam wszystkich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
I ja bym się przyłączyła
![]() ![]() Z ćwiczeń od paru dni rano tańczę z godzinę, bo jestem sama w domu... Robię ok 100 brzuszków i jakieś tam wymachy na ładną pupę ![]() + ok 1,5 litra wody dziennie + wszelkie możliwe kremy z kofeiną Od razu zapytam, może macie jakieś pomysły na posiłki z białkiem? Bo nie wyobrażam sobie jedzenia twarożku cały dzień ![]() Pozdrawiam, Gosia ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
witajcie
![]() ![]() wczoraj przesadzilam bo zjadlam kebaba i zle sie z tym czuje, a na diecie jestem juz od 2 tygodni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 ![]() ![]() 11.3 kg za mną ![]() ![]() zostalo 6 kg do zrzucenia ![]() termin: czerwiec ![]() cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ![]() ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Hej, przyłączam się!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja również się przyłaczam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To i ja sie przylacze.. narazie jestem na etapie przyzwyczajania sie z mysla ze czas zaczac diete. Troche sie zanidbalam, i ciezko sie za siebie wziasc. Ale damy rade1
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dołączę się i ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Z chęcią też się przyłączę.
Mam zamiar odżywiać się zdrowo i żadnych innych wymyślnych diet białkowych/itd... więc dieta też mojego autorstwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
A co myślicie o tym, żeby zamiast dukana po prostu włączyć więcej białka do diety? Bo mam wrażenie, że chyba jednak nie wytrzymam
![]() I jeszcze mam pytanie. W różnych źródłach są różna dane. Np. na jednej stronie jest napisane, żeby unikać węglowodanów, bo tuczą. Na drugiej, żeby jeść tylko węglowodany, bo łatwo się najeść i mniej się przez to zje. Jak to z tym jest? ![]()
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Ja zastanawiam sie nad dieta south beach, widze na forum ze jest bardzo popularna. Chociaz nie wiem wolalabym poprostu ograniczyc pewne rzeczy i zaczac cwiczyc, i chyba sie zstosuje do tych porad. Podaje linka. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=260120 oraz MŻ
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Ja słyszałam (czytałam w nowym SHAPIE), że duża ilość białek jest zwyczajnie niepotrzebna. Organizm nie potrzebuje tego w dużych ilościach i lepiej jeść białka roślinne... i zdecydowanie nie można łączyć węglowodanów z białkami. Jak to jest na prawdę to sama nie wiem... wszędzie jest co innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
ja jadlam duzo bialka i mialam go dosc:< teraz 3 razy w tygodniu jem bialko
![]() ![]() ![]() ![]() ja dzisiaj 200 brzuszkow na pilce-najlepsze efekty- polecam ![]() 150 przysiadow ![]() 150 sklonow na boczki 150 cwiczen na posladki ![]() jutro bedzie jeszcze wiecej i skakanka ![]() razem razniej, wiec na pewno osiagniemy nasze cele ![]() trzeba wierzyc,jak sie czegos bardzo chce to sie uda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 ![]() ![]() 11.3 kg za mną ![]() ![]() zostalo 6 kg do zrzucenia ![]() termin: czerwiec ![]() cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ![]() ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ja też chciałabym się przyłączyć. Zaczynam nnnnnnnnty
![]() ![]() ![]() Trochę o mnie - wzrost 155, waga 67 ![]() ![]() ![]() Samej trochę ciężko, ale liczę na wasze wsparcie ![]() Dziś pełny sukces ![]() - założyłam sobie dzień owocowo-warzywny, dla oczyszczenia organizmu i plan wykonany, tzn. śniadanie - ok. 300g warzywa na patelnię (mieszanka Meksykańska z Lidla-pycha), czerwona herbata, arbuz, lunch - ok. 300g warzywa na patelnię (mieszanka Meksykańska z Lidla-pycha), czerwona herbata, jabłko, obiado-kolacja - ok. 300g warzywa na patelnię (mieszanka Meksykańska z Lidla-pycha), szklanka czerwonego barszczyku Jeszcze tylko coś poćwiczyć, ale nie wiem czy się jeszcze dziś zmobilizuję ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Kochane moje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Witam z rana
![]() U mnie znowu upał. Szykuje sie ciężki dzień. Rano 30 min. orbiteka, a teraz płatki kukurydziane z jogurtem i czerwona herbatka. Zabieram sie za pracę, odezwę się wieczorem. Trzymajcie sie dzielnie i nie dajcie pokusom. ![]()
![]() |
#22 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cześć Ruda55 ![]() Obudziłam się wcześnie i mam problem, bo zaraz zechce mi się jeść ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej mogę dołączyć?
![]() Tylko nie będę stosować dukana, bo byłoby to dla mnie totalną męczarnią ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() No to życzę wytrwałości, psyche666 (btw, fajny nick ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Gratulacje
![]() szukam jakichś fajnych ćwiczeń na brzuch, ale same głupie brzuszki znajduję ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Witaj ![]() U mnie wczoraj nie było za dobrze. Wszamałam zestaw z makka ![]() Muszę omijać wszelkie fast foody, bo inaczej nic z tego nie będzie. Dzisiaj się ważyłam i jest 55,8 kg (czyli sumując, 0,7 kg już za mną! Jeszcze tylko 4,3 kg) Dzisiaj zaczynam ćwiczyć razem z płytką z SHAPIE... zobaczymy co z tego będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Co Wy na to, żeby napisać coś o sobie?
![]() WZROST: 174 cm WAGA: 61 kg CEL: -3/4 kg, płaski brzuch, szczuplejsze uda TERMIN: do końca sierpnia ![]() DIETA: +ograniczenie słodyczy i białego pieczywa +dużo wody (przynajmniej 2l dziennie) +małe posiłki co 3 godziny +ok 1900 kcal (dukana porzucam ![]() ĆWICZENIA: +codziennie 100 brzuszków +pół godziny tańca +ćwiczenia na ładną pupę dodatkowo do wyboru: +aerobik +skakanka +bieganie, spacery To tyle o mnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.